yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

YASEMİN FAZLACA, PROJELERİNİ ANLATTI

YASEMİN FAZLACA, PROJELERİNİ ANLATTI
28.02.2024 17:05
0
A+
A-

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CHP’nin Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca projelerini açıklamaya devam ediyor. Fazlaca, “Altınova’nın gücüne güç katmaya geliyoruz” dedi.

Fazlaca ilçe halkının yararına yapacağı projelerini şöyle sıraladı:

TEKSTİL ATÖLYESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Altınovalı kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlayabilmeleri adına tekstil atölyesi projemizi hayata geçireceğiz. Kadınların evde ve atölyede istihdam edileceği sanayi ve tersaneler bölgesine yönelik tulum, eldiven, maske, yelek ve pantolon gibi iş kıyafetlerinin dikiminin yapılacağı Altınova Belediyesi tekstil atölyesini kuracağız.

İLÇE KADINLARIMIZI KALKINDIRACAĞIZ

Kadınlarımıza özel kooperatifleşme, anne kart, kadın spor merkezi, kadın yaşam alanı, ev sanatları ve tasarımı gibi birbirinden önemli projelerimizle Altınovalı kadınlarımız hem ekonomilerine katkı sağlayacak hem de sosyal faaliyet alanlarından yararlanacak.

ANNE KART UYGULAMASI GELİYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışımız Altınova’da hayata geçireceğiz. Anne kart uygulamamızla 0-4 yaş arası çocuğu olan annelere ücretsiz anne kart verilecek. Anne kart ile Altınovalı annelerimiz şehirci ve Yalova ulaşımında ücretsiz ulaşıma sahip olacaklar.

KADINLARA ÖZEL YAŞAM ALANI

Kadın yaşam alanı içerisinde fitness salonu, toplantı salonu, kafeterya, havuz gibi tüm ihtiyaçlara cevap verecek bir alan yapacağız. Burada kadınlarımız bir araya gelecek ve harika bir sosyal tesise kavuşacağız. Gene kadın spor merkezimizi de hayata geçireceğiz.

FAZLACA, ÇOCUKLARI UNUTMADI

Altınovalı çocuklarımız ve özel çocuklarımız için iki önemli projemiz var. Bunlardan biri çocuklar için oyun evidir. Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimine katkı sağlayacağız. 3-6 yaş arasındaki çocuklarımızın hayal güçlerini geliştirecek, sosyal becerilerini arttıracağız.

ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL KURSLAR

Özel çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak ve potansiyellerini en üst düzeye çıkartmak için kurslar açacağız. Bu kurslarla çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacağız.

İLÇE OKULLARINA TAM DESTEK

İlçemizin okullarına 1 temizlik görevlisi, aylık malzeme tefariği gibi desteklerimiz olacak. Ailelerimiz çocuklarının yemek derdini düşünmeyecek. Ailelerin, Altınova Belediyesi olarak temizlik ve yemek gibi bütçe dertleri olmayacak.

ALTINOVA’YA KAMP ALANI YAPILACAK

İlçemize yapacağımız kamp alanları projesi ile şehir içinden ve şehir dışından gelecek misafirlerimize doğayla baş başa zaman geçirecekleri yaşam alanı kazandıracağız. Kamp alanı içerisinde karavan parkı, çadır kamp alanı ve günübirlik kullanım tesisi projemiz hazır.

SOSYAL TESİS GÖZ KAMAŞTIRACAK

Bayraktepe ve Hersek plajımızı eşsiz bir tesis kuracağız. Bu tesiste konserler, tiyatro gösterileri, sergiler ve etkinlikler yer alacak. Tesisin içerisinde piknik alanları ve yürüyüş parkurları yer alacak. Altınova’mızın markasını daha yukarıya taşıyacağız.

ALTINOVALI GENÇLERE TAM DESTEK

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin Altınova Belediyesi olarak yanında olacağız. Gençlerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkartacağız. Kendi alanlarında yükselebilecekleri kariyer fırsatları sunacağız.

YÜZME HAVUZU

İlçemize mutlaka 5 yıl içerisinde yüzme havuzu kazandıracağız. Havuz ile birlikte su sporlarına ağırlık vereceğiz. Hersek plajımızı kısa sürede mavi bayraklı plaj haline getireceğiz. Yaz spor okullarına ağırlık vereceğiz. Burada kurslarımızın tamamının ücretsiz olmasını sağlayacağız. Ayakları yere basan projelerle geliyoruz.

EĞİTİM

İlçemizde eğitime her zaman öncelik vereceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olacağız. Çocuk Sanat Okulu, Dil Kursları, Müzik ve Gösteri Sanat Kursları, Kişisel Gelişim Kursları, Etüt Merkezi, Dijital Dershane, LGS Hazırlık Kursu, Üniversite Hazırlık Kursu, Anaokulu ve Kreş, 3-6 Çocuklarımız için oyun evi gibi projelerimiz var. Dolu dolu projelerle geliyoruz.

‘İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK OLACAĞIZ’

Altınova Belediyesi olarak dayanışma ve yardımlaşma kültürünü oluşturacağız. Gelir düzeyi düşük olan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olacağız. Altınova Belediyesi evde bakım hizmeti mevcutta aktiftir. Bizler de bu düzenlemeyi geliştireceğiz. Yine ilçemizde sünnet şölenlerine ara vermeden devam edeceğiz. Kültür gezilerimiz ile ilçe halkımızın bilincini arttıracağız. Yeni doğum yapan ailelerimizin yanlarında olacak, kendilerine destek vereceğiz. Can dostlarımız olan sokak hayvanlarını benimseyecek, etkili ve kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz.

‘ALT YAPI VE ÜST YAPISINI YENİLEYECEĞİZ’

İlçemizde alt yapı ve üst yapı projelerimiz hazır. Trafik iyileştirme çalışmalarımız hazır. Altınova’nın gerekli görüldüğü yerlerde kanalizasyon ve su alt yapısı, yol ve kaldırım düzenlemeleri, elektrik ve aydınlatma düzenlemeleri yapılacak. Bunlarla birlikte yeşil alanlarımızın sayısını arttıracak ve parklar yapmaya devam edeceğiz. Fiber optik altyapı ile şehrimizi teknolojiye uyduracağız.

KONUK EVİ PROJESİ

İlçemizin tersaneler bölgesi olması nedeniyle işçilerimiz içinde projelerimiz hazır. İşçiler için konuk evi projemiz tamamlandı. İşçi kardeşlerimizin daha iyi yaşam koşullarına erişimini sağlayacağız. Konforu ve refahı arttıracağız.

‘SPOR TESSİLERİMİZİ İYİLEŞTİRECEĞİZ’

İlçemizdeki halı sahalarımızın fiziki şartlarını gözden geçireceğiz. Gene güreş alanımız olan hersek güreş meydanında çalışmalarımız olacak. Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumu’nun şartlarını iyileştirecek, gençlerimizin sosyalleşmelerini sağlayacağız.

‘OTOBÜS TERMİNALİ KAZANDIRMAK İSTİYORUM’

Yoğun trafiğin rahatlatılması ve yolcu güvenliğinin sağlanabilmesi adına şehir içi ve şehir dışı otobüs ve minibüs park alanı sağlayacağız. Gene bununla birlikte mevcut balıkçı barınağının fiziki ihtiyaçları iyileştirilecek.

‘SU SAATLERİNDEN ÜCRET ALINMAYACAK’

Su saatlerinin arızalanmalarında ve bozulmalarında değişim ücreti kesinlikle alınmayacaktır. Mahalle ve sokaklarda ki eksik aydınlatmalarımızın tamamı giderilecek ve güvenlik problemini ortadan kaldıracağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.