yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2039
EURO
34,7397
ALTIN
2.434,39
BIST
10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

‘YALOVA STRATEJİK BİR YERDE’

‘YALOVA STRATEJİK BİR YERDE’
04.09.2022 12:46
0
A+
A-

ARICA, CANLI YAYINDA YALOVA’YI ANLATTI

  • Katıldığı bir televizyon programında Yalova’yı anlatan Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, şehrin stratejik bir konumda olmasından dolayı yoğun talep gördüğünü dile getirdi..

 

..”Yalova Üniversitesi ise çok stratejik bir yere sahip. Hemen yanında Sabiha Gökçen bulunuyor. İstediğiniz gibi istediğiniz yere uçabiliyorsunuz. İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi büyük kentlerin ortasında çok stratejik bir yerde. O yüzden de yoğun talep gören bir şehir. Hem öğretim üyesinde bazında hem de öğrenci bazında.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, katıldığı bir televizyon programında canlı yayında Yalova’yı anlattı. Arıca, Yalova’nın çok stratejik bir konumda olduğundan bahsetti. Yayın sırasında sunucunun “İnsanlar Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni neden tercih etmeli” sorusu üzerine cevap veren Arıca, “Tıp Fakültesi demek insanlara yardım etmek demektir. Ben, çocuk hekimiyim. Bir çocuğu tedavi ettiğimde o annenin gözlerine baktığım zaman teşekkürü görebiliyorum. O bana yetiyor. Veya çocuk, “doktor amca” deyip sarıldığı zaman bana yetiyor. Çocuğu tedavi ettiğimizde yıllar sonra başka bir yerde denk geldiği zaman “benim doktorumdu” diyebiliyorlar. Bunlar parayla ölçülmeyen mutluluk verici şeyler. Bir şeyde mutluysanız o meslek en değerli meslektir” dedi.

‘YALOVA ÇOK STRATEJİK BİR KONUMDA’..

Yalova’nın olanaklarından da bahseden Arıca, “Yalova Üniversitesi ise çok stratejik bir yere sahip. Hemen yanında Sabiha Gökçen bulunuyor. İstediğiniz gibi istediğiniz yere uçabiliyorsunuz. İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi büyük kentlerin ortasında çok stratejik bir yerde. O yüzden de yoğun talep gören bir şehir. Hem öğretim üyesinde bazında hem de öğrenci bazında. Yalova, sahil kenti. Dersten çıktığınız zaman sahilde bir kafede kahve içince mutlu olabiliyorsunuz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.