yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

VAROL VASİLİCA’YA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

VAROL VASİLİCA’YA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
27.11.2022 14:34
0
A+
A-

 

 

  • Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yüzme Türkiye Şampiyonası’ndan 6 altın madalya ile dönen Varol Vasilica, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin’i ziyaret etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yüzme Türkiye Şampiyonası’ndan 6 altın madalya ile dönen, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde bakım ve korunma altında bulunan Varol Vasilica’yı makamında misafir etti. Ziyarette; Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adem Çiçek, Antrenör Engin Toprak da hazır bulundu. Antrenör Engin Toprak’a şampiyona süresince sporculara sunmuş olduğu katkılardan dolayı belge takdimi yapıldı. Kuruluşu temsilen şampiyonaya Furkan Ulaşlı ve Varol Vasilica katılım sağladı. Şampiyona sonucunda; 6 yarışa giren sporcumuz Varol Vasilica; 50 m. serbestte birincilik 100 m. Serbestte birincilik 200 m. Serbestte birincilik 50 m. Sırtüstünde birincilik 50 m. Serbestte üçüncülük 100 m. Sırtüstünde birincilik 200 m. Sırtüstünde birincilik dereceleri ile Türkiye Şampiyonu oldu. Daha önce de defalarca Marmara Bölge ve Türkiye Şampiyonu olan Varol Vasilica ilk defa 6 dalda Türkiye Şampiyonu olarak başarısını katladı. Ziyaretle ilgili konuşan İl Müdürü Arif Laçin, “Bu süreçte destek ve katkılarından dolayı Kuruluş Müdürümüz Adem Çiçek’e, kuruluş çalışanlarına, antrenmanlarını yaptıran ve takip eden Antrenör Engin Toprak’a ve başarılı olup bizi gururlandıran sporcularımıza teşekkür ederiz. Ülkemizi temsilen Yurt Dışı Engelli Sporcular Yarışmalarına katılmaya hak kazanan sporcumuz Varol Vasilica’ya başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.