yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0800
EURO
38,0696
ALTIN
2.834,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YALOVA SGK’DAN EMEKLİLERE ÖZEL KAHVALTI

YALOVA SGK’DAN EMEKLİLERE ÖZEL KAHVALTI
19.07.2024 12:37
0
A+
A-

Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, 2024 Emekliler Yılı kapsamında Yalova’ya gelen ve Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında konaklayan emeklilere yönelik özel bir kahvaltı ve gezi programı düzenledi.

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova SGK ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen kahvaltı programında, emekliler keyifli anlar yaşadı. Müdürler Aydın ve Kılıç, emeklilerle sohbet ederek Yalova’nın tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler paylaştı.

HERSEK LAGÜNÜ’NDE DOĞA İLE BULUŞMA..

Kahvaltının ardından, emekliler için düzenlenen gezi kapsamında Hersek Lagünü’ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Emekliler burada tıbbi ve aromatik bitkiler bahçesini gezme ve kuş gözlemi yapma fırsatı buldu. Doğayla iç içe bir gün geçiren emekliler, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine gösterilen ilgiden ötürü teşekkür ettiler.

YALOVA’NIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİLER..

Yalova SGK Müdürü Mehmet Salih Aydın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Emeklilerimiz için düzenlediğimiz bu program, onların keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Yalova’nın doğal güzelliklerini tanıttığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı. Aydın, bu tür etkinliklerin emeklilerin sosyal yaşamına katkı sağladığını ve benzer organizasyonların devam edeceğini belirtti.

EMEKLİLERDEN TEŞEKKÜR..

Etkinliğe katılan emekli vatandaşlar, Yalova’da kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Organizasyonu düzenleyen Yalova SGK ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden emekliler, bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ettiler.

YALOVA SGK VE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR..

Yalova SGK ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen bu özel program, emeklilere hem keyifli bir gün geçirme hem de Yalova’nın güzelliklerini keşfetme fırsatı sundu. Emekliler, bu tür etkinliklerin sosyal yaşama katkıda bulunmasının yanı sıra, toplumda farkındalık yaratma açısından da önemli olduğunu vurguladılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.