yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2342
EURO
34,7983
ALTIN
2.427,67
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

TÜRKİYE 2.’LİĞİ GURURLANDIRDI

TÜRKİYE 2.’LİĞİ GURURLANDIRDI
15.02.2022 17:09
0
A+
A-

 

 

 

Haber / Esin KAYA

 

Yalova İstek Okulu Masa Tenisi Takımı; Ekin Bahtiyar Toprak, Özgün Göksal, Berke Urlu ve Emir Savaş Özer ile müsabakalara katıldı. Grubunda karşılaştığı Hatay İskenderun Tosçelik Fen Lisesi’ni 3-0 yenen Yalovalı Masa Tenisi Takımı ana tabloya kaldı. Ana tablodaki ilk maçında İstanbul Koca Yusuf A.İ.H.L.’ni 3-1 yenen Yalovalı raketler, Çorum Spor Lisesi’ne 3-2 mağlup oldu ve alt tablodan final şansı aramaya başladı. Müsabakalar çift elemeli olduğundan, alt tabloda Bayburt Milli İrade A.L.’ni 3-1, Antalya Lisesi’ni 3-0, Kayseri Spor Lisesi’ni 3-2, İstanbul Özel Sancar Anadolu Lisesi’ni 3-1 yenerek finale çıktı. Final maçında Çorum Spor Lisesi’ne 3-1 kaybeden okulumuz Masa Tenisi Takımı 2021-2022 öğretim dönemini Türkiye 2.’si olarak tamamladı.

‘OKULUMUZLA GURURLUYUZ’..

Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, yaptığı açıklamada, “Yalova ilinin ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği tüm başarılar ve derecelerin yarısını okulumuz kazanmıştır. İlimizin Türkiye’de eğitimde marka şehir olmasında en büyük pay sahibi olan okulumuzla gururluyuz. Her yıl düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Müsabakaları’nda elde ettikleri Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra Dünya 3.’lükleri ile taçlanmış olan sporcularımız yıllardır öğrencisi oldukları okullarını ve yöneticilerini gururlandırdılar. Bu yıl Türkiye 2.’si olan öğrencilerimizi ve üzerlerinde yıllardır emeği olan Bayramali Yıldız Hocamıza da teşekkür ederim” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.