yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

KAMYON, ÇEKİCİ VE TANKERLERE KISITLAMA

KAMYON, ÇEKİCİ VE TANKERLERE KISITLAMA
10.04.2024 00:18
0
A+
A-

Bayram dönüşü trafiğinin olumsuz etkilerini en aza indirme hedefiyle Yalova Valiliği tarafından bazı önlemler alındı. Yapılan açıklamaya göre çevre yollarında kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların trafiğe çıkışı yasaklandı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yapılan açıklamaya göre, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’ten başlayarak 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar, Yalova ilinin çevre yolları olan 05 otoyolu, D575 ve D595 karayolu trafiğe çıkacak bu araçlar için kısıtlama getirildiği belirtildi. Bu yasaklamanın olası trafik yoğunluğunu önlemek ve sürücülerin güvenli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla getirildiği ifade edildi. Yalova Valiliği yetkilileri, bu tedbirin trafik akışını düzenleyerek olası sıkışıklıkların önüne geçmeyi amaçladığını belirtti. Kısıtlamaya uymayan sürücülere, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi uyarınca ilgili mevzuat kapsamında idari işlem uygulanacağı kamuoyuna duyuruldu. Vatandaşlar, seyahat planlarını bu kısıtlamaya göre ayarlamaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıldı. Bu önlemin, bayram dönüşünde yaşanabilecek trafik sıkışıklıklarını en aza indirme amacı taşıdığı ve vatandaşların güvenli ve huzurlu bir yolculuk geçirmeleri için alındığı belirtildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.