yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
14°C
Yalova
14°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

TEŞVİKİYE’YE YENİ PARKLAR YAPILACAK

TEŞVİKİYE’YE YENİ PARKLAR YAPILACAK
02.08.2023 16:51
0
A+
A-
  • Teşvikiye Belediyesi, İstiklal Mahallesi’nde bulunan park alanında eski yapıları yıkarak yerine modern bir çocuk parkı ve rekreasyon alanı yapmak için çalışmalara başladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Teşvikiye Belediyesi, beldenin en büyük mahallelerinden biri olan İstiklal Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait park alanındaki eski yapıların yıkım işlemlerinin ardından çocuk parkı ve rekreasyon alanı çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında park alanına yeni oyun grupları, spor aletleri, oturma bankları, aydınlatma sistemleri, peyzaj düzenlemeleri ve yürüyüş yolları yapılacak. Belediye Başkanı Mustafa Nurten, çalışmaların başladığı park alanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Nurten, projenin İstiklal Mahallesi’ne değer katacağını belirterek, “Beldemizdeki çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi vakit geçirebilmeleri için park ve rekreasyon alanlarını yeniliyoruz. Bu kapsamda İstiklal Mahallesi’ndeki park alanında eski yapıları yıkarak yerine modern bir çocuk parkı ve rekreasyon alanı yapmak için çalışmalara başladık. Bu proje ile hem çocuklarımız hem de yetişkinlerimiz için güzel bir sosyal alan oluşturacağız” dedi. Projenin kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve parkın hizmete açılacağını da sözlerine ekleyen Nurten, “Belediyemiz olarak beldemizin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İstiklal Mahallesi’ne hayırlı olsun” diye konuştu. Park alanında yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri ise belediyeye teşekkür ederek, “Mahallemiz yeni sosyal donatı alanlarına kavuşuyor. Belediyemizin yaptığı çalışmalarla parkımız güzelleşecek ve çocuklarımız için güvenli bir oyun alanı olacak. Belediye Başkanımız Mustafa Nurten’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.