yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

RECEP HACI’DAN SULTANİYE MAHALLESİ’NE ZİYARET

RECEP HACI’DAN SULTANİYE MAHALLESİ’NE ZİYARET
20.03.2024 14:18
0
A+
A-

AK Parti’nin Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, İlçe Başkanı Serdar Kaya, teşkilat ve meclis üyesi adayları ile birlikte Sultaniye Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kaya ve partinin teşkilatıyla birlikte Sultaniye Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Hacı, ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin karşılaştığı sorunları yerinde gözlemleyerek, çözüm önerilerini paylaştı. Hacı, mahalle halkının taleplerini dikkate alarak, belediye başkanı olarak göreve seçilmesi durumunda yapmayı planladığı projeleri ve hedefleriyle ilgili de bilgi verdi. Ziyaret boyunca, mahalle sakinlerinin güvenini kazanmak ve desteklerini almaktan mutluluk duyduğunu belirten Hacı, yerel yönetimde şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hizmet etme sözü verdi. Mahalle sakinleri, Hacı’nın ziyaretinin kendileri için önemli bir adım olduğunu ve beklentilerinin karşılanması konusunda umutlu olduklarını dile getirdiler. AK Parti heyeti, ziyaretin sonunda mahalle sakinlerine teşekkür ederek, onların destekleriyle çalışmalarına daha da motive olduklarını belirtti. Ayrıca, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak, Çiftlikköy’ü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar. Başkan adayı Dr. Recep Hacı ve beraberindeki AK Parti heyeti, Sultaniye Mahallesi ziyaretinin ardından diğer mahallelere de benzer ziyaretler gerçekleştireceklerini ve halkın sesine kulak vereceklerini belirttiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.