BIST 100
14.779,93 -2,34%
DOLAR
45,4103 0,09%
EURO
53,3178 0,03%
GRAM ALTIN
6.891,67 0,16%
FAİZ
42,06 0,84%
GÜMÜŞ GRAM
126,88 0,41%
BITCOIN
80.434,00 -0,30%
GBP/TRY
61,5105 0,06%
EUR/USD
1,1737 -0,02%
BRENT
107,77 3,42%
ÇEYREK ALTIN
11.267,89 0,16%

MİNİBÜS ÜCRETLERİ GÜNCELLENECEK

minibüs (2)

AKARYAKIT ZAMMI SONRASI MİNİBÜS ÜCRETLERİ İÇİN DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Yalova’da akaryakıta gelen zamların ardından minibüs ücretlerine yönelik yeni bir düzenleme çalışması başlatıldığını belirten Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, esnafın artan maliyetler karşısında ayakta kalabilmesi için dengeli bir adım atılacağını ifade etti.

 

Haber / Büşra Gündüz

Yalova’da akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış, toplu ulaşım esnafını da yeni bir düzenleme sürecine yönlendirdi. Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, artan maliyetler doğrultusunda minibüs ücretlerinde güncelleme yapılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Yapılan değerlendirmede esnafın mevcut ekonomik koşullar altında hizmet vermeye devam ettiğini belirten Erhan Baş, “Akaryakıt başta olmak üzere tüm giderlerde ciddi bir artış söz konusu. Esnafımızın ayakta kalabilmesi ve hizmetin sürdürülebilir olması için dengeli bir düzenleme yapılması gerekiyor” dedi.

Fiyat artışının hem vatandaşları zorlamayacak hem de esnafın maliyetlerini karşılayabilecek şekilde planlandığını ifade eden Erhan Baş, sürecin ilgili kurumlarla istişare halinde yürütüldüğünü söyledi. Baş, “Toplumun ulaşım ihtiyacının aksamaması için hassas bir denge gözetiyoruz” diye konuştu. Erhan Baş, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni tarifelerin kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?