
- Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TOGEM-DER iş birliğinde yürütülen ‘Yaşayan Kütüphane’ Projesi kapsamında, Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine kazandırılan kütüphane törenle açıldı.
Haber / Zeynep TAŞTAN
Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde oluşturulan kütüphane, düzenlenen açılış töreniyle öğrencilerin kullanımına sunuldu. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TOGEM-DER iş birliğinde hayata geçirilen çalışma, “Yaşayan Kütüphane” Projesi kapsamında gerçekleştirildi.
AÇILIŞTA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER
Açılış programına Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, TOGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mihrimah Belma Sekmen ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okula kazandırılan yeni kütüphanenin açılışı, protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, açılışa ilişkin paylaşımında kütüphanenin öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek projeye katkı sunanlara teşekkür etti. “Yaşayan Kütüphane” Projesi kapsamında gerçekleştirilen iş birliğiyle okulun eğitim ortamına yeni bir alan kazandırıldı.

