yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6874
EURO
35,4239
ALTIN
2.479,45
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
32°C
Yalova
32°C
Açık
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
32°C

MEZUNLAR KARİYER FUARI’NDA BULUŞTU

MEZUNLAR KARİYER FUARI’NDA BULUŞTU
21.05.2024 16:42
0
A+
A-

Yalova Üniversitesi mezunları, Kariyer Fuarı’nda başarı hikayelerini paylaştı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Üniversitesi I. Kariyer Fuarı’nda farklı fakülte ve meslek yüksekokullarından mezun olan başarılı isimler, mezun panellerinde bir araya gelerek öğrencilerle kariyer deneyimlerini paylaştılar.

FEN BİLİMLERİ MEZUNLARI BAŞARILARINI PAYLAŞTI

Moderatörlüğünü Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy’un yaptığı Fen Bilimleri Mezun Paneli’ne Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu Erhan Akdere, Ulaştırma Mühendisliği bölümü mezunları Sefa Gündoğdu ve Alper Keleşoğlu, Kimya ve Süreç Mühendisliği bölümü mezunu Ecem Türkmen Köylü ve Makine Mühendisliği bölümü mezunu Semih Semiz katılarak, sektördeki deneyimlerini ve Yalova Üniversitesi’nde aldıkları eğitimin faydalarını anlattılar.

SOSYAL BİLİMLER MEZUNLARI KARİYER  YOLCULUKLARINI AKTARDI

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Tatar’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Sosyal Bilimler Mezun Paneli’nde İktisat bölümü mezunu İdris Safa Kaya, Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu Lale Akbaba, Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü mezunu Merve Şeker, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu Sema Bastaban Yamak, Hukuk Fakültesi mezunu Selman Serdar Kar ve İşletme Bölümü mezunu Selahattin Öğütlü, farklı sektörlerde edindikleri deneyimleri ve kariyer yolculuklarını izleyicilerle paylaştılar.

MESLEK YÜKSEK OKULLARI MEZUNLARI İLHAM VERİCİ HİKAYELERİNİ ANLATTI

Çınarcık MYO Müdürü İzzet İsmail Dur’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Meslek Yüksek Okulları Mezun Paneli’nde Aşçılık bölümü mezunu Arif Erdoğan, Su Altı Teknolojileri bölümü mezunu Canberk Gür, Yaşlı Bakımı bölümü mezunu Selcan Tuncel, Yerel Yönetimler Bölümü mezunu Yasemin Keskin Karabacak, Turizm Otelcilik bölümü mezunu Rahmi Çağrı Kaya ve İlk ve Acil Yardım bölümü mezunu Tuğçe Kaya, seçtikleri alanlarda edindikleri bilgi ve becerileriyle elde ettikleri başarıları ve ilham verici hikayelerini izleyicilerle paylaştılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.