<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
Emniyet ve Jandarma ekipleri kış denetimlerine devam ediyor.
Haber Merkezi
Yalova’da Emniyet ve Jandarma ekipleri, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte denetimlerini sıklaştırdı. Trafik güvenliğini artırmak adına yapılan denetimlerde, sürücüler uyarılarak kış lastiği kullanımı konusunda bilgilendiriliyor.
TİCARİ ARAÇLAR İÇİN KIŞ LASTİĞİ KULLANIMI
Ticari araçlar için 1 Aralık – 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği kullanımı yasal bir zorunluluk. Bu dönemde kış lastiği kullanmayan araçlar, hem trafik güvenliğini tehlikeye atıyor hem de cezai işlemle karşılaşabiliyor.
HALKIN GÜVENLİĞİ İÇİN KURALLARA UYALIM
Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma, sürücüleri kurallara uymaları ve trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Hem kendi güvenliğiniz hem de trafikteki diğer vatandaşların can güvenliği için kış lastiği kullanımı büyük önem taşıyor. Kış aylarında trafik kazalarını önlemek ve herkesin güvenliğini sağlamak adına, yetkililer sürücülerden kurallara uymalarını ve dikkatli olmalarını istiyor.