yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5866
EURO
34,8157
ALTIN
2.414,03
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Yalova’nın yeni ‘lezzet durağı’.. MUHİT KEBAP

Yalova’nın yeni ‘lezzet durağı’.. MUHİT KEBAP
01.04.2022 15:37
0
A+
A-

  • Haber / Esin Kaya

‘Yalova nesiyle meşhur?’ diye sorsaydık herhalde kimse ‘kebabıyla’ diye cevap vermezdi; en azından bugüne kadar.

Geride bıraktığımız yılın son günlerinde Adnan Menderes Mahallesi Kırlangıç Sokak’ta hizmete açılan Muhit Kebap; Adana haricinde gerçek Adana kebabını yiyebileceğiniz Türkiye’deki nadir müesseselerden biri. İşletmeciliğini çeşitli mekanlarda gerçekleştirdiği başarılı işlerle tanınan Doğancan Basalak’ın yaptığı restoran; Adana ve Mersin mutfağının birbirinden lezzetli kebap ve ızgara çeşitlerini, göz doyuran sofralar ve eşsiz ikramlar eşliğinde Yalovalılarla buluşturuyor. Doğancan Basalak, Muhit Kebap’ın kuruluş amacını kısaca, “Yalova halkına gerçek Adana kebabını Adana’ya gitmeden yedirmek” olarak özetliyor.

Adını şimdiden Yalova sınırlarının ötesine taşıyan Muhit Kebap; deneyenlerin vazgeçemediği kebap çeşitleri ve yanında sunulan birbirinden lezzetli, rengarenk mezeleriyle hem gözünüzü hem de midenizi doyurmayı başarıyor. Bu gerçek Adana lezzetinin sırrı ise Adana’nın en meşhur kebapçı ailelerinden birine mensup, çok iyi bir ustaları olması.

İşletmeci Doğancan Basalak, gelecek ile ilgili hedeflerini bakın nasıl özetliyor: “Lezzetiyle eşsiz, kaliteli ve güvenilir bir marka olarak; Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve hatta yurt dışında büyüyen bir Yalova markası olmak istiyoruz.”  Ramazan boyunca zengin bir iftar menüsü ile misafirlerini karşılamaya hazırlanan Muhit Kebap; iç mekanı ve bahçesiyle toplamda 300 m2’lik geniş bir alana sahip ve toplu yemek organizasyonlarınız için de oldukça ideal. Kısacası artık gerçek Adana kebabını yemek ve yöresel lezzetlerini tatmak için uçak bileti almanıza ya da kilometrelerce yol gitmenize gerek yok. Çünkü, Yalova’mızın yeni lezzet durağı, Muhit Kebap var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.