yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

KIBRIS GAZİSİ HÜSEYİN ÇOLAK EBEDİYETE UĞURLANDI

KIBRIS GAZİSİ HÜSEYİN ÇOLAK EBEDİYETE UĞURLANDI
29.07.2024 15:48
0
A+
A-

Kıbrıs Gazisi Hüseyin Çolak, Kadıköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı. Hüseyin Çolak’ın vatanseverliği ve fedakarlıkları anılırken, ailesi ve sevenleri gözyaşlarıyla veda etti.

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kadıköy Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle, Kıbrıs Gazisi Hüseyin Çolak son yolculuğuna uğurlandı. Merkez Camii’nde öğle ezanı sonrası kılınan cenaze namazına, başta merhumun ailesi olmak üzere çok sayıda akraba, dost ve vatandaş katıldı.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI..

Törene, devletin ve yerel yönetimlerin önemli isimleri de katılım gösterdi. Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Laçin, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ ve Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Hüseyin Çolak’a son görevlerini yerine getirmek için hazır bulundu.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI..

Cenazede Hüseyin Çolak’ın vatanseverliği ve fedakarlıkları vurgulandı. Merhum Çolak’ın Kıbrıs Barış Harekatı’nda gösterdiği kahramanlık ve cesaretin altını çizildi. Merhumun ailesi, yakınları ve gazinin silah arkadaşları, Hüseyin Çolak’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, birçok vatandaş da taziyelerini iletti.

BİRÇOK KEZ TAKDİR EDİLDİ..

Hüseyin Çolak, Kıbrıs Barış Harekatı’na katılmış ve gösterdiği üstün cesaret ve fedakarlıkla birçok kişiye örnek olmuş bir gazidir. Hayatı boyunca vatanseverlik duygusuyla hareket eden Çolak, çevresinde sevilen ve sayılan bir isimdi. Kıbrıs Harekatı’ndaki hizmetlerinden dolayı birçok kez takdir edilen Hüseyin Çolak, emeklilik yıllarını Yalova’nın Kadıköy beldesinde geçirdi.

ANISI DAİMA YAŞAYACAK..

Cenaze törenine katılanlar arasında bulunan Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, “Bugün burada, vatanımız için büyük fedakarlıklar yapmış bir kahramanımızı son yolculuğuna uğurluyoruz. Hüseyin Çolak, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için canını ortaya koymuş bir gazimizdi. Onun anısını daima yaşatacağız” dedi.

Haberci Gazetesi olarak Kıbrıs Gazimiz Hüseyin Amcamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve belde halkımıza başsağlığı diliyoruz. Hüseyin Çolak’ın aziz hatırası, milletimizin gönlünde daima yaşayacaktır. Mekanı cennet olsun.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.