yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2483
EURO
34,6782
ALTIN
2.401,96
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

‘HER ŞEY BAYRAKTEPE İÇİN’

‘HER ŞEY BAYRAKTEPE İÇİN’
01.02.2024 13:04
0
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde Bayraktepe Mahallesi için adaylığını açıklayan Adem Taştan, “MAHALLE SAKİNLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ” dedi..

 

 

Taştan, mahallelerinin daha iyi bir geleceğe kavuşması için adaylık başvurusunda bulunduklarını ve mahalle sakinlerine en iyi hizmeti sunmak için yola çıktıklarını belirtti. Mahallelerinin gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması için adalet, liyakat ve devlet adabı prensiplerine bağlı kalacaklarını vurgulayan Taştan, hiçbir yerden icazet almadıklarını ve sadece mahalle sakinlerinin hizmetkarı olmak için aday olduklarını dile getirdi. Adaylık sürecinde mahalle sakinlerinin desteğini ve katılımını beklediklerini ifade eden Taştan, “Ya yeni bir yol bulacağız, yada yeni bir yol açacağız” diyerek mahallelerinin geleceği için kararlılıklarını ortaya koydu. Adaylık sürecinde halkın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaklarını ve mahallelerinin her bir bireyinin refahı için çalışacaklarını belirtti.

AZA ADAYLARINI TANITTI..

Muhtar Adayı Adem Taştan, aza adaylarının isimlerini de paylaştı. Taştan, “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için aza adaylarımız ile birlikte bu yola çıktık. Ayhan Mengüverdi, Hasan Şeker, Onur İslamoğlu, Serhat Bozkurt, Üzeyir Gümüş, Semih Tavukçu, Tarık Yalçın ve Sena Bulun ile birlikte bu yola baş koyarak, mahalle halkımızın huzur ve refahı için canla-başla çalışacağız” dedi.

‘MAHALLE SAKİNLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ’..

Taştan ve ekibi, mahallelerindeki altyapı sorunlarından, çevre düzenlemesine, sosyal etkinliklerden, gençlerin istihdamına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermeyi hedefliyor. Taştan, yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinlerinin katılımını ve görüşlerini önemseyerek, ortak akılla hareket etmeyi ve mahalle demokrasisini güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Adaylık sürecinde şeffaf bir iletişim ve samimiyetle hareket edeceğiz. Mahalle sakinlerinin her zaman yanlarında olacağız. Adaylık sürecindeki bu kararlılık ve halka duyulan güvenle birlikte, Bayraktepe Mahallesi’nin daha yaşanabilir, daha güzel bir yer olması için çaba göstereceğiz” dedi.

ADEM TAŞTAN KİMDİR?

1974 Gümüşhane doğumlu. Yaklaşık 40 yıldır Bayraktepe Mahallesi’nde ikamet ediyor. Evli ve üç çocuk babası. Çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra aktif futbolculuk ve yöneticilik yaptı. Uzun süre iç ve dış yapı dekorasyon sektöründe faaliyet gösterdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.