yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

HABERCİ’DEN FAZLACA’YA ZİYARET

HABERCİ’DEN FAZLACA’YA ZİYARET
06.08.2024 17:34
0
A+
A-
  • Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Zeynep Taştan ve muhabirimiz Büşra Gündüz, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret etti..

 

Haber / Esin KAYA

Ziyarette, Altınova’nın geleceğine dair projeler ve belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Müdürümüz Zeynep Taştan ve muhabirimiz Büşra Gündüz, Altınova’nın son dönemde gerçekleştirdiği projelerle ilgili bilgi almak ve belediyenin gelecek planlarını öğrenmek amacıyla Başkan Fazlaca ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yasemin Fazlaca, Altınova’nın gelişimine katkıda bulunacak projeler ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için hayata geçirilen hizmetler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

‘ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK’..

Başkan Fazlaca, özellikle altyapı çalışmaları, yeşil alanların artırılması ve sosyal projeler konularında yaptıkları çalışmalara değindi. Belediye olarak sürdürülebilir bir çevre ve modern bir kent yaşamı hedeflediklerini belirten Fazlaca, “Altınova, her geçen gün daha da gelişen ve güzelleşen bir ilçe haline geliyor. Hemşerilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

PROJELER GERÇEKLEŞTİRİLECEK..

Ziyaret sırasında, aynı zamanda Altınova Belediyesi’nin yeni projeleri de gündeme geldi. Başkan Fazlaca, planlanan projeler arasında yeni park alanları, kültürel etkinlikler ve gençlere yönelik spor tesislerinin yer aldığını belirtti. Özellikle gençlerin spor yapabileceği ve sosyalleşebileceği alanların artırılması için çalıştıklarını ifade eden Fazlaca, bu projelerin en kısa sürede hayata geçeceğini müjdeledi. Zeynep Taştan ve Büşra Gündüz, Altınova Belediyesi’nin başarılı çalışmaları ve geleceğe dönük projeleri için Başkan Fazlaca’yı tebrik etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve gelecekteki işbirliklerinin temennisiyle son buldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.