yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

RADAR CADDESİ HASTANE KISMI YENİLENİYOR

RADAR CADDESİ HASTANE KISMI YENİLENİYOR
26.07.2023 14:34
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Radar Caddesi’ndeki bozuk olan asfalt zeminin söküm işlemleri başlatıldı.

 

Haber / Esin KAYA

Yapılan söküm çalışmalarını Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk bizzat yerinde inceledi. 1 km uzunluğundaki caddenin söküm işlemlerinin tamamlanmasının ardından 2 bin 400 ton asfalt zemin ile buluşacak.

“Hastane Çevresini Yeniliyoruz”

Sezona hızlı bir giriş yaptıklarını ifade eden Başkan Tutuk, “Yalova’da değişim A’dan Z’ye devam ediyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Yalova’ya kazandırılmasıyla çevre ve yan yollarda yenileme ve düzenleme ihtiyacı doğdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından yapılan Yalova Otogar Kavşağı Köprüsü ve Bağlantı Yollarını geçtiğimiz yıl kullanıma açmıştık.

Yalova Belediyesi olarak trafik güvenliği ve seyahat konforunu arttırmak adına yan yollarda da çalışmalarımız sürüyor. Bu doğrultuda Radar Caddesi’nin Şehir Mezarlığı ile hastane arasında kalan bölgede çalışma başlattık. Şehir içi trafiğine alternatif yollardan biri olan Radar Caddesi’nde çalışmalarınızı ivedilikle tamamlayarak yolu tekrar kullanıma açacağız. Hastane ve çevresini planladığımız takvim doğrultusunda yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.