yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2008
EURO
35,0203
ALTIN
2.522,04
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
22°C
Yalova
22°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

AQUA MARİNN OTEL KAPILARINI AÇTI

AQUA MARİNN OTEL KAPILARINI AÇTI
10.05.2024 15:25
0
A+
A-
  • Altınova’nın marka tesislerinden biri olmak üzere yola çıkan Aqua Marinn Otel kapılarını müşterilerine açtı. Yalova turizmine katkı sağlayacak dev tesis, bölgenin en büyük aqua parkına da ev sahipliği yapıyor. 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Altınova’da, Mayıs ayı itibariyle kapılarını açan Aqua Marinn Otel’in işletme sahibi İmdat Karadağ basın mensupları ile bir araya geldi. Aqua Marinn Otel işletme sahibi İmdat Karadağ bölgede yatırımlarının devam edeceğini belirterek, “Bu tesisi Altınova’mıza kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi. Altınova ilçesinde 4’üncü tesisi hayata geçirdiklerini söyleyen Karadağ, “Ekonomiye katkı sağlamak, istihdam sağlamak ve bu şehir için bir şeyler yapmak arzusunda olduk hep. Bu anlamda son yıllarda otellerimizi, restaurantımızı bölgemizde hayata geçirdik. Son olarak bölgenin en büyük aqua parkını da içinde barındıran bu tesisi artık hemşehrilerimizin ve bölge halkının hizmetine sunduk. Yurdun dört bir yanından bölgemize gelecek misafirlerimizi ağırlamak, şehrimizi temsil ederek hem eğlenmelerini hem de dinlenmelerini sağlayarak buradan mutlu ayrılmaları için tüm personelimiz ile yoğun gayret göstereceğiz. Şahsım adına bölgemize yaptığımız her yatırım bizler için gurur kaynağı. Biz Altınova’mızı çok seviyoruz. Bu sebeple daha da ne yapabiliriz diye sürekli düşünüp projeler üretmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘HUZUR İÇERİSİNDE BİR TATİL SUNUYORUZ’

Aqua Marinn Otel hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Karadağ, “Tesisimizde 20’si bungalov olmak üzere 46 odamız bulunuyor. 119 yatak kapasitemizin yanı sıra odalarımızın bir kısmında jakuzi bulunmaktadır. Tesisimizde bulunan aqua park alanında 3’ü büyük 1 tanesi çocuk olmak üzere 4 havuzumuz mevcuttur. Kapalı sıcak yüzme havuzumuz, Türk hamamımız, masaj odalarımız, fitness salonumuz ve saunamız da yine hem konaklayan misafirlerimizin hem de günü birlik talep eden hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu. Tesisimizde kış bahçemiz, kafeteryamız, 2 adet çok amaçlı toplantı salonu da bulunurken, restaurantımızda da usta şeflerimizin enfes lezzetleri misafirlerimizi bekliyor. Geniş otopark alanımız ile misafirlerimizi ağırlarken ailesi ile tesisimizi tercih eden misafirlerimizin huzur içerisinde bir tatil yaşatmak arzusundayız” şeklinde konuştu.

‘GENÇLİK BAYRAMI’NDA GENÇLERE HEDİYE’

Yaklaşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na da değinen Karadağ, “Birkaç gün sonra Türk Milleti için önemli bir bayramı inşallah hep beraber yaşayacağız. Bu özel günde yeni hayata geçirdiğimiz Aqua Marinn Otelimizin aqua parkını gençlerimize hediye etmeye karar verdik. 19 Mayıs Pazar günü 15-25 yaş aralığındaki tüm gençlerimize aqua parkımızı ücretsiz tahsis ediyoruz. Bu özel günde bayramın tadını doyasıya yaşamak isteyen gençlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.