yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

GÜÇ BİRLİĞİ FEDERASYONU’NA YENİ ÜYE

GÜÇ BİRLİĞİ FEDERASYONU’NA YENİ ÜYE
24.11.2023 14:43
0
A+
A-
  • Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER), Yalova Güç Birliği Federasyonu’na üye oldu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Güç Birliği Derneği yönetim kurulu üyesi olan Nurten Anıl’ın başkanlığını yaptığı Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER), Yalova Güç Birliği Federasyonu üyesi oldu.

‘Yalova’mız için çalışacağız’

Üyelikle ilgili değerlendirmelerde bulunan KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl, “Yalova’da sosyal, kültürel, ekonomik hayatın iyileştirilmesi, kadın ve toplumsal gelişime yönelik projelerimiz ile farkındalık yaratan faaliyetlerimiz, projelerimiz devam edecektir. Bu projelerimizin daha da büyüyerek artması, daha geniş kitlelere yayılması için dernek olarak Güç Birliği Federasyonu’na katılım sağladık. Yalova’mızın sorunları ve çözüm önerilerine yönelik çalışmaları birlikte yapmayı hedefliyoruz. Bu amaçla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

‘Birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız’

Yalova Güç Birliği Federasyon Başkanı İlhami Başkan ise, KATFA-DER’in federasyona üye olmasından duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, “KATFA-DER’in yapmış olduğu birçok çalışmalar göz dolduruyor. Her alanda yaptıkları projeler yerine ulaşıyor. KATFA-DER’in katılımı ile federasyonumuz daha da güçlenecek, birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.