yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4438
EURO
34,6353
ALTIN
2.383,77
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SIRAKAYA, YALOVA’DAYDI

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SIRAKAYA, YALOVA’DAYDI
17.03.2024 12:29
0
A+
A-

Hafta sonu Yalova’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, hem parti teşkilatı hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

..”AK Parti belediyecilik anlayışında şöhretini değil şehrini; kendini değil, kentini düşünen bir anlayış vardır.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Yalova’ya geldi. Sırakaya, kentte ilk olarak Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u makamında ziyaretinin ardından şehirde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akabinde AK Parti İl Başkanlığı’na geçti, sonrasında ise Karadeniz Dernekler Federasyonu’nun Yalova Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen iftarına katıldı. Sırakaya, iftar sonrasında Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Balkan Evi’nde vatandaşlar bir araya geldi. Burada konuşma yapan Sırakaya, “Bugün, Bulgaristan’da yaklaşık 1,2 milyon soydaşımız yaşıyor. Yaklaşık 1,5 milyona yakın bir Müslüman varlığı var. Ancak uzun bir müddet kendi talihlerine bırakılmış, hiçbir şekilde onların sorunlarıyla ilgilenilmemiş bir Türkiye vardı. Türkiye’de siyaset iflas etmişti. Türkiye’de artık genel kurmay sözcüsünün ne dediğine bakılan, siyasi parti sözcülerinin ne dediklerinin bir anlamı olmayan, bakanlar kurulu sonrasındaki sözcünün konuştuğunu kimsenin dinlemediği, Genel Kurmay Başkanlığı sözcüsünün ya da Milli Güvenlik Kurulu sözcüsünün dinlendiği süreçleri hep beraber yaşadık. Allah’a hamdolsun 2002 yılı AK Parti iktidarıyla artık tekrar millet bu memleketinin, devletin ana omurgasını oluşturmaya başladı” dedi.

Sırakaya, başkan adaylarına destek istedi

Etkinliğe katılan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı’ya vatandaşlardan destek talep eden Sırakaya, “Milletten gelen bütün enerjiyi yine millete vakfederseniz, çalıp çırpmazsanız bu milletin değeri, birikimi hizmet için yeterlidir. AK Parti belediyecilik anlayışında şöhretini değil şehrini; kendini değil, kentini düşünen bir anlayış vardır. AK Parti belediyecilik anlayışında adamını kayıran değil, insanını kayıran bir anlayış vardır. Biz bu anlayışla bugüne kadar şehirleri yönettik. Allah’a hamdolsun Türkiye olarak Cumhuriyetimizin ilk 100. yılındaki eksiklikleri tamamladık, ikinci 100 yıl ile ilgili hazırlıklarımızı tamamladık ve nasip olursa 31 Mart itibariyle Türkiye Yüzyılı için şehircilik anlayışımızda da vira bismillah diyeceğiz.”

Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya’nın ziyaretlerinde; AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.