yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
19°C

‘GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ’

‘GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ’
02.08.2023 16:46
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Serhan Altınel, gençlere büyük önem verdiklerini ve altyapıdan yaklaşık 10 sporcuyu A takıma dahil ettiklerini söyledi.

Şimdiye kadar 20 oyuncuyla anlaşma sağladıklarını kaydeden Altınel, dış transferde 5 oyuncu daha kadroya dahil ederek transferi noktalayacaklarını bildirdi. Ayrıca Serhan Altınel, kendilerinden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de boy gösterecek Çiftlikköy Belediyespor’un Futbol Şube Sorumlusu Serhan Altınel, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu. Geçen sezonda olduğu gibi yeni futbol sezonunda da çoğunluğunu gençlerin oluşturacağı kadroyla yola devam edeceklerini söyleyen Altınel, önümüzdeki günlerde kadroya yeni isimleri katıp transferi bitireceklerini bildirdi.

‘Gençlere büyük önem veriyoruz’..

Çiftlikköy Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Serhan Altınel, “Yeni sezon öncesi yaz transfer döneminde 20 isme imza attırdık. Geçen sezonda olduğu gibi bu sezon da genç ağırlıklı bir kadromuz var. Altyapıdan A takıma yaklaşık 10 oyuncu aldık. Gençlere büyük önem veriyoruz. Altyapıya verdiğimiz değerin meyvelerini adeta topluyoruz. Mevcut kadromuzdaki tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç isimlerle karma bir takım haline geldik. Yeni sezonda Çiftlikköy Belediyespor olarak üst sıraları hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

‘Belediye başkanımız Ali Murat Silpagar’a teşekkür ederiz’..

Kendilerine her zaman destekte bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkürlerini sunduklarını ifade eden Altınel, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bizlerin bu yolda her zaman destekçisi olan belediye başkanımız Ali Murat Silpagar’a teşekkür ederiz. Gerçekten sporun ve sporcunun desteği olan başkanımız sayesinde özellikle A takımın yanı sıra altyapıda da önemli adımlar attık. İnşallah camia olarak kenetlenmiş bir şekilde Süper Amatör Küme’de herkesin çekindiği bir takım haline geleceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.