yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Dev maçın tarihi açıklandı

Dev maçın tarihi açıklandı
03.02.2022 16:09
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde orta sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Semt77 Yalovaspor ile Frutti Extra Bursaspor, 15.hafta erteleme maçında kozlarını paylaşacak. Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelenen bu müsabakanın tarihi resmileşti. Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada; bu zorlu karşılaşmanın 16 Şubat Çarşamba günü oynanmasına karar verildi.

 

19.00’da başlayacak..

Semt77 Yalovaspor ile Frutti Extra Bursaspor arasında 16 Şubat Çarşamba günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak ING Basketbol Süper Ligi 15.hafta erteleme maçının başlama saati 19.00. Bu müsabaka öncesinde üç maçı eksik Bursaspor, 24 puan ve averajla 11.sırada bulunuyor. Aynı puandaki bir maçı eksik Yeşil-Kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor ise averajla 12.sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan mücadeleyi Yeşil-Beyazlılar, 86-85’lik skorla kazanmıştı. İkinci yarının ilk hafta maçı olarak dikkat çeken bu erteleme mücadelesini kazanacak takım, play-off potasına doğru tırmanmak için de büyük avantaj sağlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.