yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BERİL, TEKRAR YALOVA VİP’TE

BERİL, TEKRAR YALOVA VİP’TE
01.08.2023 17:11
0
A+
A-

6 YIL SONRA YUVAYA DÖNDÜ!

  • HDI Sigorta Yalova VİP, iç transferde kaptanı Nazlı Güler’le anlaştıktan sonra dış transfer çalışmaları kapsamında eski oyuncusu Beril Arık’ı kadrosuna kattı.

2016-2017 sezonunda turuncu-sarılı formayla parkelerde gördüğümüz 28 yaşındaki gard, 6 yıl aradan sonra tekrar Yalova’ya dönüş yaptı.

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, dış transferde Beril Arık’ı kadroya dahil etti. Son 3 yılda bir play-off yarı finali bir kez de finali oynayan turuncu-sarılı takımımız, geride bıraktığımız sezonda kümede son anda tutunmasını bilmişti. Maraton biter bitmez takımdaki oyuncular bir bir ayrılıp başka takımlarla anlaşırken; sadece kaptan Nazlı Güler gemisini terk etmedi. 41 yaşındaki tecrübeli basketbolcuyla tekrar anlaşan HDI Sigorta Yalova VİP, dış transferde de geçen sezonu DİBA’da tamamlayan Beril Arık’la anlaşma sağladı.

2016-2017 sezonunda da Yalova’daydı..

28 yaşındaki gard Beril Arık, 2016-2017 sezonunda da Yalova VİP formasını terletmişti. O sezon 38 karşılaşmaya çıkan Beril, 13 dakika ortalamayla sahada kalmış, 5,8 sayı ve 0,8 ribaunt ortalamalarıyla sezonu bitirmişti. Ardından Nesibe Aydın’e transfer olan Beril, Urla Gençlik, Ceyhan Belediyesi ve Karşıyaka’da oynadıktan sonra tekrar Urla Gençlik’e geri dönmüştü. Geçen sezon DİBA’da görev yapan Beril, Ankara temsilcisinde 31 resmi maça çıktı. 34.08 dakika ortalamayla sahada kalan 28 yaşındaki tecrübeli gard, 11,94 sayı ve 2.32 ribaunt ortalamalarının yanı sıra 1,84 asist ortalamasıyla sezonu noktalamıştı.

‘Görüşmelerimiz sürüyor’..

Yeni sezon kadrosunu oluşturmak adına çalışmaların devam ettiğini belirten HDI Sigorta Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, “İç transferde kaptanımız Nazlı Güler’den sonra dış transferde de eski oyuncularımızdan Beril Arık’la anlaşma sağladık. Geçen sezon kadroda buluşan oyuncularımız başka takımlara gittiler. Yeni sezon için transfer anlamında görüşmelerimiz sürüyor. Takımımıza katkı sağlayacak ve ligde üst sıraları oynayacak bir takım oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.