yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4504
EURO
34,5028
ALTIN
2.476,44
BIST
9.621,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
23°C
Yalova
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ

EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ
15.04.2022 15:02
0
A+
A-

 

 

 

 

Onur ERDİK

ING Basketbol Süper Ligi’nde kümede kalma savaşı veren Semt77 Yalovaspor, tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. Yeşil-kırmızılı takımımız, sezonun ilk yarısında evinde 92-65 boyun eğdiği İzmir temsilcisini yarın devirmek istiyor. Ateş hattını yakından ilgilendiren mücadelede Semt77 Yalovaspor, Aliağa Petkim’i mağlup ettiği takdirde son iki haftaya çok büyük bir avantajla girmiş olacak.

Saat 18.00’de başlayacak..

Aliağa Petkimspor ile Semt77 Yalovaspor arasında yarın İzmir Enka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Zorlu kapışma öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız, 34 puanla küme düşme potasının bir basamak yukarısında ve 14.sırada bulunuyor. 33 puanlı Aliağa Petkim ise ateş hattında ve 15.sırada haftaya giriyor. Sezonun ilk yarısında Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi yeşil-kırmızılı takımımız 92-65 kaybetmiş ve sezonun en ağır yenilgilerinden birini almıştı.

Son 5 maçın 3’ünü kazandılar..

Diğer yandan Semt77 Yalovaspor’un yarın konuk olacağı Aliağa Petkim, son haftalardaki performansıyla dikkat çekiyor. Üst üste 6 mağlubiyet aldıktan sonra sırasıyla Bahçeşehir Koleji ve HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ni yenen İzmir temsilcisi, Anadolu Efes’e boyun eğdikten sonra Frutti Extra Bursaspor’u da sürpriz bir şekilde mağlup etmişti. Ligde son olarak Gaziantep Basketbol’la kozlarını paylaşan Petkim, rakibini elinden kaçırmış ve parkeden az bir farkla yenik ayrılmıştı.

Son 9 maçta sadece bir kez yüzümüz güldü..

Bu arada Semt77 Yalovaspor da ligde son haftalarda kötü performansıyla ateş hattına yaklaştı. Oynadığı son 9 maçta sadece 1 kez parkeden üstün ayrılan yeşil-kırmızılı takımımız, bu galibiyetini sahasında Türk Telekom Spor’u devirerek elde etmişti. Temsilcimiz, yarınki kritik İzmir deplasmanında kazanıp hem galibiyet hasretine son vermek hem de son iki haftaya çok büyük avantajla girmeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.