yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ’

‘ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ’
11.07.2023 17:17
0
A+
A-
  • Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Yalova Yeşilovaspor’da kulüp başkanı Yalçın Oruç, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu.

Genç başkan Oruç, yeni sezonda iddialı olduklarını ve şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

Geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’yi namağlup şampiyonlukla tamamlayan Yeşilovaspor, baraj maçını da kazanıp ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Elde edilen başarının ardından rotayı BAL’a çeviren mavi-yeşilliler, 2023-2024 sezonu için yaptığı transferlerle dikkat çekti. Kadrosunu tamamlayan ve önümüzdeki Ağustos ayında sezonu açmayı planlayan Yalova Yeşilovaspor’da kulüp başkanı Yalçın Oruç, HABERCİ’ye konuştu.

‘Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz’..

Süper Amatör Küme şampiyonluğu ve Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme başarısı gösteren mavi-yeşillilerde başkan Oruç, “2022-2023 sezonu biter bitmez yeni sezon planlamamıza hemen başladık. İlk olarak teknik ekibimizi tamamladık. Yalova’mızın başarılı teknik adamlarından olan ve geçmiş yıllarda Yalovaspor ile Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Aytaç Yaka ile anlaştık. Hocamız ve teknik ekibimizin raporları doğrultusunda da kadromuzu şekillendik. Flaş transferlerle yeni sezonda ne kadar istekli ve iddialı olduğumuzu gösterdik. İlk kez yer alacağımız Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz. İnşallah Yalova’mızı ve mahallemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” açıklamasında bulundu.

‘Takımımıza güveniyoruz’..

Yalova’nın Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerinden olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Oruç, “Yalova’mız adına bu ligde yer alacak olmamız bize mutluluk veriyor. İki sezon önce Süper Amatör Küme’de ligden düşmekten kurtarıp geride bıraktığımız sezon da namağlup şampiyon olan Yeşilovaspor, yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenecek BAL organizasyonunda birbirinden güçlü ekiplerle yarışacak. İnşallah ilimizin bir diğer takımı Altınova Belediyespor ile Yalova’mıza yakışır bir şekilde ligde var olacağız. Takımımıza güveniyoruz. Hocasından taraftarına, yönetiminden futbolcusuna kadar herkes, Yalova Yeşilovaspor’un BAL’da şampiyon olarak 3. Lig’e yükselmesi için elinden geleni yapıyor. Bu şehre ve bu taraftara layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.