yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3653
EURO
34,7971
ALTIN
2.394,12
BIST
10.270,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

‘DAİMA ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’

‘DAİMA ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’
12.02.2024 14:07
0
A+
A-

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Kirazlıaltı Sanayi Sitesi esnafını gezdi. Ziyarette sanayi esnafı Başkan Tutuk’a site içerisinde yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, seçim gezilerine aralıksız olarak devam ediyor. Seçim çalışmalarını kurum ziyaretleri ve esnaf gezileri yaparak sürdüren Tutuk’un son adresi Kirazlıatı Sanayi Sitesi oldu. Site esnafını tek tek ziyaret eden Tutuk, hayırlı işler temennisinde bulunurken, esnafta site içerisinde yapılan çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkür etti. Yalova esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Mustafa Tutuk, “Görevi devir aldığımızda kentimizin birçok noktasında kronikleşmiş sorunlar vardı. Bu sorunların benzerlerini sanayi sitesi esnafımızda yaşıyordu. Burada kritik dokunuşlar yaparak bu sorunları ortadan kaldırdık. Önümüzdeki dönemde sanayi sitemizin daha da gelişmesi ve modernize edilmesi için çalışmalarımız olacak. Dün olduğu gibi bugün de yarın da daima esnafımızın yanında olacağız. Hepsine işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Sanayi ziyareti sırasında Başkan Tutuk’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.