yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0849
EURO
38,0630
ALTIN
2.837,95
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

CHP’DEN KILIÇKÖY VE KABAKLI KÖYLERİNE ZİYARET

CHP’DEN KILIÇKÖY VE KABAKLI KÖYLERİNE ZİYARET
13.08.2024 11:59
0
A+
A-
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve beraberindeki heyet, Kılıçköy ve Kabaklı köylerini ziyaret etti.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, CHP ilçe yöneticileri ve CHP Yalova Belediye Meclis Üyeleri Nilüfer Özdemir Dilek, Selçuk Balcı ile İl Genel Meclisi CHP Grupbaşkanvekili Oktay Atik, köy ziyaretlerini sürdürüyor. CHP’li heyet, Kılıçköy ve Kabaklı köylerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Kılıçköy Muhtarı Ferdi Kurt ve Kabaklı Köyü Muhtarı İbrahim Gin ile köy halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılandılar. CHP heyeti, köylerin ekonomik durumunu, üretim maliyetlerinin yüksekliğini ve geçim sıkıntısını ele aldı. Oktay Atik, köylerde yaşanan ekonomik zorlukların ve yüksek üretim maliyetlerinin köylülerin hayatını zorlaştırdığını belirterek, “Köylü kalkınmadan milletin kalkınması mümkün değildir. Geçim derdi, hepimizin ortak sorunu ve bu sorun gün geçtikçe ağırlaşmaya devam ediyor. Bu noktada daha fazla destek ve çözüm önerileri sunmak için çalışıyoruz” dedi. CHP heyeti, köylülerle olan bu diyaloglarının devam edeceğini ve köylerin kalkınması için gereken desteklerin sağlanacağına dair söz verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.