yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BÜYÜK GURUR

BÜYÜK GURUR
25.11.2021 14:53
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, temelleri ilimizde atılan Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği’nin gerçekleştirdiği kongre doğrultusunda güven tazeleyerek 3 yıllığına başkan seçilmenin gururunu yaşadı. Pandemiye rağmen Yalova’nın kapılarını engelli sporculara açan 2020-2021 sezonunun başarıyla tamamlanmasını sağlayan Tekerlekli Sandalye Basketbol Liglerinde mücadele eden Süper Lig, 1-2 ve 3. Lig kulüpleri tarafından 2021 yılının “Valisi” seçilen Vali Muammer Erol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş, Turizm Müdürümüz Şeref Tali’de Yalova’mızın ve ülkemizin dev turizm tesisi Terma City’de 65 kulüp başkanının katılımıyla Kulüpler Birliği gerçekleştirildi.

 

Teşekkür etti

Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, “Öncelikle gerçekleştirmiş olduğumuz Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği seçimleri sonrasında beni yeniden başkanlık görevine layık gören 65 kulübümüze teşekkür ediyorum. Yalova’nın bu onur gününde engelli dostu ve yılın valisi seçilen Yalova Valisi Muammer Erol’a, engellilerin bir dediğini iki etmeyen her zaman destekleyen Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel’e, spor tesislerinin kapılarını biz engellilere daima açan ve rahat etmemizi sağlayan Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Kalyon ve Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ile engellilerin ağabeyi Turizm Müdürümüz Şeref Tali’ye bu özel anlara tanıklık ettikleri için teşekkürü borç bilirim. Yalova’mız engelli sporlarında çağ atladı. Değerli kulüp temsilcilerimizle birlikte Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği çatısı altında gerek Yalova’da gerekse tüm illerimizde çalışmalar başlatıp tüm engellilerimizin spor yapmalarına imkan sağlayacağız. Ayrıca kulüplerimizin kalkınması adına önemli girişimlerde bulunun sponsor desteği yaratacağız. Kısacası Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği’ni Türkiye’nin hatta ve hatta hem Avrupa hem de Dünya’nın gözbebeği haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.