yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3688
EURO
34,7360
ALTIN
2.397,73
BIST
10.158,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ÖĞRENCİLERDEN EĞLENCELİ TİYATRO GÖSTERİSİ

ÖĞRENCİLERDEN EĞLENCELİ TİYATRO GÖSTERİSİ
18.06.2023 13:10
0
A+
A-

ÖZDİLEK YALOVA’DA DRAMA ÖĞRENCİLERİNİN EĞLENCELİ TİYATRO GÖSTERİSİ

  • Özdilek Yalova, sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında, ücretsiz olarak gerçekleştirdiği yaratıcı drama kursu katılımcılarına özel sene sonu gösterisi düzenledi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediyesi Sabahattin Engin&Mesude Engin Çocuk Tiyatro Salonu’nda, 13 ve 15 Haziran tarihlerinde düzenlenen gösteriye drama atölyesi kursiyerlerinin aileleri ve Özdilek yönetimi de katıldı. Cengiz Oba ve Şirin Oba eğitmenliğinde gerçekleştirilen kurs dönemi boyunca çocuklar, drama eğitimleriyle çeşitli oyunlarda rol olarak sene sonu gösterisine hazırlandı. Gösteri için Yalova Belediyesi Sabahattin Engin&Mesude Engin Çocuk Tiyatro Salonu’nda bir araya gelen aileler ve Özdilek yönetimi, etkinlik boyunca çocukların sergiledikleri performansları hayranlıkla izledi. İlk kez sahne deneyimi yaşayan çocuklar, heyecanla her oyunun hakkını vererek ailelerine keyifli ve gurur dolu bir akşam yaşattı. Etkinlik, çocukların okuduğu şiirler ve dans gösterileriyle son bulurken aileler etkinlik sonrası çocukları dakikalarca ayakta alkışladı. Gösteri, eğitim alan çocuklara sertifika ile hediyelerinin verilmesinin ardından son buldu. Özdilek Yalova, aileleri ve çocukları eğlence dolu ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam edecek.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.