yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,7451
EURO
35,0579
ALTIN
2.440,78
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C

BEYTULLAH AVCI YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

BEYTULLAH AVCI YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ
25.05.2024 15:59
0
A+
A-

YALOVA GİRESUNLULAR DERNEĞİ’NDE TARİHİ BAYRAK DEĞİŞİMİ..

Derneğin 25 yıllık başkanı İbrahim Arslan, yapılan seçimle görevini İşadamı Beytullah Avcı’ya devretti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde tarihi bir gün yaşandı. Derneğin 25 yıllık başkanı İbrahim Arslan, yapılan seçimle görevini İşadamı Beytullah Avcı’ya devretti. Dernek binasında gerçekleşen ve rekor katılımın olduğu seçimde, üyeler arasında birlik ve beraberlik havası hakimdi.

25 YILLIK HİZMETİN ARDINDAN VEDA..

İbrahim Arslan, 25 yıllık görev süresi boyunca derneğe yaptığı katkılarla tanınan bir isimdi. Görev süresi boyunca birçok projeye imza atan Arslan, derneğin kültürel ve sosyal faaliyetlerinin gelişmesinde önemli rol oynadı. Seçim öncesinde duygusal bir konuşma yapan Arslan, “Bu görevi yürütmek benim için büyük bir onurdu. Yalova Giresunlular Derneği’ni birlikte daha ileriye taşıdık. Artık bayrağı devretmenin zamanı geldi. Beytullah Avcı’ya başarılar diliyorum, derneğimiz emin ellerde” ifadelerini kullandı.

REKOR KATILIM VE DEMOKRATİK SEÇİM..

Seçim, dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Rekor katılımın olduğu seçimde, oy kullanma işlemi akşam saatlerine kadar devam etti. Demokratik bir ortamda geçen seçim sürecinde, üyeler yeni başkanlarını belirlemek için oylarını kullandı. Seçim sonunda Beytullah Avcı, oyların büyük çoğunluğunu alarak derneğin yeni başkanı seçildi.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ’..

Yeni başkan Beytullah Avcı, seçimin ardından yaptığı konuşmada, üyelerin güvenine layık olmaya çalışacağını belirtti. Avcı, “Beni bu önemli göreve layık gören tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, derneğimizi daha ileriye taşıyacağız. Hep birlikte çalışarak, Giresun kültürünü ve yardımlaşma ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

GELECEK İÇİN YENİ PROJELER VE HEDEFLER..

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dernek binasında kutlamalar yapıldı. Üyeler, yeni başkan Beytullah Avcı’yı tebrik ederek, ona olan desteklerini dile getirdi. Beytullah Avcı’nın başkan seçilmesiyle birlikte, dernek yönetiminde yeni projeler ve hedefler belirlenecek. Avcı, seçim sonrası yaptığı açıklamalarda, derneğin mevcut projelerinin devam edeceğini ve yeni projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Özellikle gençlerin dernek faaliyetlerine daha aktif katılımının sağlanması ve kültürel etkinliklerin artırılması yönünde çalışmalar yapılacağı da belirtildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.