yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2657
EURO
34,7192
ALTIN
2.401,37
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
24°C
Yalova
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM KERMES

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM KERMES
17.06.2022 23:00
0
A+
A-

 

Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları yararına kermes düzenlendi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları yararına kermes düzenlendi. Engellilerin yaptığı ürünlerin satışa çıkarıldığı kermeste, mini bir konser de verildi. Cevdet Aydın Parkı’nda iki gün açık kalan kermese, dernek kurslarından öğrendikleri el işlemeleri, ahşap boyama, takı ve boncuk işlemeleri satışa sunuldu. Dernek üyesi engellilerin bağlama ve ritim gurubu ile seslendirdiği şarkı ve türküleri dinleyen, zaman zaman eşlik eden vatandaşlar, ayakkabı ve giysilerin de yer aldığı kermesten alışveriş yaptı.

‘İhtiyaç sahibi çocuklarımıza katkıda bulunmak istiyoruz’..

Ayrıca ailelerin özel çocuklarının farkına varmalarını sağlamak istediklerini ifade eden Beyazay Derneği Yalova Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ülker Nemlioğlu, “Derneğimizdeki kurslarla gerek el becerileri gerekse zihinsel becerileri geliştirmek için öğretmenlerimizle kurslar düzenliyoruz. Orada yaptıkları ürünleri kermes veya sergilerde satarak derneğe katkıda bulunuyoruz. Çocuklarımız bu konuda çok başarılı ve ailelerimiz de çok ilgili. Bu kermesteki amacımız ise ihtiyaç sahibi çocuklarımıza biraz katkıda bulunmak, onların el emeklerini değerlendirmek ve onların çalışmalarını daha şevkle yapmalarını sağlamak” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.