yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6802
EURO
35,1383
ALTIN
2.455,05
BIST
10.414,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
30°C
Yalova
30°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ALTINOVA SAHİLİ TEMİZLENDİ

ALTINOVA SAHİLİ TEMİZLENDİ
06.06.2024 15:51
0
A+
A-
  • Altınova Belediyesi tarafından organize edilen ve Sefine Tersanesi’nin katkıları ile Altınova sahilinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Haber \ Zeynep TAŞTAN / Altınova sahilinde yapılan çevre temizliğine ilgi ve yoğun katılım sağlandı. Altınova Belediyesi tarafından organize edilen ve Sefine Tersanesi katkılarıyla düzenlenen etkinliğe Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Ali Rıza Çağrı Gürol, Belediye personelleri, Sefine Tersanesi yöneticileri, çalışanları ve çevre gönüllüleri katılım sağladı. Etkinlik süresince deniz yoluyla gelen 20 torba ambalaj atıkları ve katı atık malzemeleri toplandı. Toplanan ambalaj atıkları geri dönüşüme gönderildi. Katı atık torbaları ise Altınova Belediyesi tarafından alındı.

‘GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ’

Etkinlik ile çevre kirliliğine dikkat çekilerek farkındalık oluştururken, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle ilçemizde hizmet veren Sefine Tersanesi yöneticileri, çalışanları, belediye personellerimiz ve çevre gönüllülerimiz ile birlikte sahil bölgemizde temizlik çalışması gerçekleştirdik. Çevre temizlik etkinliğinin yılda bir kez değil, belirli dönemlerde yapılması tarafındayız. Sosyal sorumluluk projeler kapsamında gerek okullarımız, gerekse tersanecilerimiz ile görüşüp gerekli adımları atacağız” dedi.

‘ÇEVRE İÇİN SEFERBERİZ’

İlçeye yeşil alanlar kazandırabilmek adına önemli adımların atılacağının müjdesini veren Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Çevre konusu tüm vatandaşlarımızın sorunudur. Ancak el ele verirsek çevremizi koruyabiliriz. Çöplerin ayrıştırılması da çevre için oldukça önemlidir. Çevrede önemli olan kirletmemektir. Altınova’mız eşine az rastlanan bir doğal güzellik ve zenginliğe sahiptir. Bu nedenle bu güzelliklerimizi vatandaş olarak hepimiz korumalıyız. Her yıl artarak oluşan çevre bilinciyle, daha güzel günlere ulaşacağız. Tüm vatandaşlarımızın Dünya Çevre Günü’nü tekrar kutluyorum. Sefine Tersanesi yöneticilerine ve çalışanlarına da bu özel günde bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.