yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

PERİLERDEN MÜTHİŞ ZAFER

PERİLERDEN MÜTHİŞ ZAFER
15.02.2024 17:00
0
A+
A-

HDI Sigorta Yalova VİP, ligin 24.haftasında İzmir deplasmanında Urla Belediyesi takımına konuk oldu..

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren HDI Sigorta Yalova VİP, 24.hafta müsabakaları kapsamında hafta içi mesaisinde İzmir deplasmanından müthiş zaferle döndü. Ömer Petorak yönetimindeki turuncu-sarılı ekibimiz, sakatlığı nedeniyle Nazlı Güler ve Beril Arık’ın forma giyemediği maçtan 89-76 galip ayrılıp play-off için de çok büyük avantajı ele geçirdi.

İlk yarıdan maçı kopardık..

İzmir 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan HDI Sigorta Yalova VİP, özellikle hücumda yüksek yüzdeyle oynadı ve ilk çeyreği 29-20 üstün geçti. İkinci periyotta farkı daha da açan Ömer Petorak’ın öğrencileri, 19-14’lük skorla ilk yarıyı 48-34 önde bitirdi. Maçın üçüncü çeyreğinde reaksiyon gösteren Urla Belediyesi, 27-20’lik skor bulsa da temsilcimiz, son 10 dakikaya 68-61’lik avantajla giriş yaptı. Maçın final periyodunu 21-15 alan turuncu-sarılı takımımız, müsabakadan da 13 sayı farkla 89-76 galip ayrıldı.

McDaniel, triple-double yaptı..

Bu sonuçla temsilcimiz, 12.galibiyetine uzanıp play-off yarışında çok büyük bir avantajın da sahibi oldu. Urla Belediyesi ise ilk 9 şansını zora soktu. Takımımızda Kamari McDaniel, 40 dakika süre aldı. 40 sayı, 16 asist ve 14 ribauntla triple-double’a imza atan McDaniel, maçın da en değerli oyuncusu oldu. Ayrıca VİP’te Aslı Sevinç, yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu kanıtlarcasına 17 sayı ve 11 ribaunt ile double-double yaptı. Genç basketbolcu Selena Kör, 15 sayılık katkı ile müthiş performans ortaya koydu. Urla’da TKBL’nin en kaliteli ve tecrübeli yabancılarının başında gelen Angela Tompkins, 21 sayı kaydetmesine rağmen yenilgiyi önleyemedi. İrem Tulgar 18, Revaziye Gönül Dönmez 15 ve Hatice Öztosun da 12 sayıyla çift haneleri gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.