yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2404
EURO
37,2364
ALTIN
2.989,27
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

‘RANDEVU SIKINTISINI ÇÖZDÜK’

‘RANDEVU SIKINTISINI ÇÖZDÜK’
18.10.2024 16:55
0
A+
A-
  • Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devreye alınan Onaylı Randevu Sistemi ve yeni doktor atamaları sayesinde, hastaların randevu alırken yaşadığı sıkıntılar büyük ölçüde çözüldü..

İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, hastanede kurulan Randevu Koordinasyon Merkezi, randevu bulmakta zorlanan hastalar için büyük bir kolaylık sağladığını belirtti. Karakuş, bu sistem sayesinde randevu sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü belirtti.

  • Yalova İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, ayrıca hastaneye yapılan yeni doktor atamalarının da randevu sisteminin rahatlamasında büyük rol oynadığını ifade etti..

 

Haber/Zeynep TAŞTAN

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hasta randevu sorunlarını çözmek için önemli adımlar attı. İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, hastanede kurulan Randevu Koordinasyon Merkezi, randevu bulmakta zorlanan hastalar için büyük bir kolaylık sağladığını belirtti. Karakuş, bu sistem sayesinde randevu sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü belirtti.

KOORDİNASYON MERKEZİ İLE RANDEVULAR DAHA KOLAY ALINIYOR..

Hastane bünyesinde hizmet veren koordinasyon merkezinin açılmasıyla birlikte, randevu bulamayan hastaların sıkıntılarının giderildiğini belirten Karakuş, merkezde görevli iki personelin yoğun şekilde çalıştığını söyledi. Koordinasyon merkezine pek çok başvuru yapıldığını ifade eden Karakuş, başvuru yapan hastaların randevularının başarıyla alındığını vurguladı. “Biz hastanede koordinasyon merkezi açtık. Oraya iki personel görevlendirdik. Açıldığı günden bu yana pek çok başvuru yapıldı ve hepsi için randevu alındı” diyen Karakuş, sistemin Yalova’da sorunsuz şekilde işlediğini söyledi.

GÖZ VE CİLDİYE BRANŞLARINDAKİ YOĞUNLUK ARAŞTIRILIYOR..

Karakuş, genel olarak randevu sisteminin oturduğunu ve sadece iki branşta -göz ve cildiye- bazı yoğunlukların yaşandığını belirtti. Bu iki branşta neden taleplerin yüksek olduğunun araştırıldığını da sözlerine ekledi. Karakuş, “Göz ve cildiye branşlarındaki talebin sebeplerini araştırıyoruz. Hastanenin genelinde bu sorunun var olduğu yönünde bir algı oluşturuluyor. Ancak bu doğru değil; sistem genel olarak oturdu.”

YENİ DOKTOR ATAMALARI SIKINTILARI GİDERECEK..

Yalova İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, ayrıca hastaneye yapılan yeni doktor atamalarının da randevu sisteminin rahatlamasında büyük rol oynadığını belirtti. İlerleyen dönemlerde ilave doktorların da göreve başlamasıyla birlikte randevu sisteminin daha da rahatlayacağını dile getirdi. “Yeni branşlarda doktorlarımızın göreve başlamasıyla sistem daha da oturdu. İlave doktorlarımız da gelmeye devam edecek, bu sayede randevu sıkıntıları daha da rahatlayacak.”

YALOVA’DA RANDEVU SORUNLARI BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLDÜ..

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devreye alınan Onaylı Randevu Sistemi ve yeni doktor atamaları sayesinde, hastaların randevu alırken yaşadığı sıkıntılar büyük ölçüde çözüldü. Yalova İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş’un verdiği bilgilere göre, özellikle göz ve cildiye branşlarında yaşanan yoğunluk dışında hastanenin genelinde ciddi bir randevu sorunu bulunmuyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.