yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

İL GENEL MECLİSİ’NDEN 100. YILA ÖZEL KİTAPÇIK

İL GENEL MECLİSİ’NDEN 100. YILA ÖZEL KİTAPÇIK
03.01.2024 16:53
0
A+
A-
  • İl Genel Meclisi Türkiye’de bir ilke imza attı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel gerçekleştirilen meclis oturumu, bir kitapçık haline getirildi.

..”İl Genel Meclisi’nin yaptığı bu özel oturum bir kitapçık olarak yayınlandı. Umarım bizden sonraki kuşaklara bir örnek olarak kalır. Böylece Cumhuriyetimizin 100. yılını da anlamlı bir biçimde kutlamaya yönelik görevimizi gerçekleştirmiş olduk.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İl Genel Meclisi, 29 Ekim’de, Cumhuriyet Bayramı’na özel bir oturum gerçekleştirmişti. Sadece Yalova’da yapılan Cumhuriyet Bayramı özel oturumuna AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş de katılmıştı. Gerçekleşen özel oturum, İl Genel Meclisi tarafından kitapçık haline getirildi.

‘Cumhuriyetimizin 100. yılını anlamlı şekilde kutladık’

Hem özel oturumun hem de kitapçığın Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümüydü ve bununla ilgili ilimizde birçok etkinlik yapıldı. Bunlardan bir tanesi de İl Genel Meclisi olarak yaptığımız 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 100. yılı meclis özel oturumu idi. Bu meclis özel oturumu gerçekten Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir biçimde, son derece anlamlı bir toplantı oldu. Meclis toplantısında öncelikle Cumhurbaşkanımızın, Cumhuriyetin 100. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajı okuduk. İl Genel Meclisi Başkanı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama konuşması gerçekleştirdim. Daha sonra da İl Genel Meclisimizde temsil edilen siyasi parti grupları bir kutlama konuşması gerçekleştirdiler. Bu çerçevede AK Parti Grubu, CHP Grubu, MHP Grubu ve Memleket Partisi Grubu birer konuşma yaptılar. Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş de meclis toplantımıza katıldı, kendileri de bir konuşma yaptı. Son olarak da Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizin ilanı sonrasında Cumhurbaşkanı sıfatıyla yaptığı ilk konuşmayı mecliste okuduk. Gerçekten son derece anlamlı bir etkinlikti. İl Genel Meclisi’nin yaptığı bu özel oturum bir kitapçık olarak yayınlandı. Umarım bizden sonraki kuşaklara bir örnek olarak kalır. Böylece Cumhuriyetimizin 100. yılını da anlamlı bir biçimde kutlamaya yönelik görevimizi gerçekleştirmiş olduk” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.