yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

CANBAY, KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

CANBAY, KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
04.08.2023 14:32
0
A+
A-
  • Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldedeki yaz Kur’an kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret esnasında öğrencilere kek ve meyve suyu da ikram eden Canbay, öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Her yıl okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı’nca açılan yaz Kur’an kurslarında dersler devam ediyor. Bu çerçevede Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldedeki Kalıcı Konutlar Merkez Camii ve Subaşı Merkez Camii’nde eğitim gören çocukları ziyaret etti. Bu tür ziyaretlerin çocukları motive etmek açısından önem taşıdığını belirten Canbay, “Beldemizdeki camilerde yaz Kur’an kursunda eğitim gören çocuklarımızla bir araya geldik. Kıymetli çocuklarımızla sohbet ettik, isteklerini dinledik. Yavrularımıza öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. Sizler hep okuyun ve araştırın ki cennet vatanımızda her şey daha güzel olsun” dedi. Başkan Canbay, çocuklarla tek tek ilgilenerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.