yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2416
EURO
37,2229
ALTIN
2.989,87
BIST
8.861,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

FAZLACA YALOVA KANSER HASTALARI DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI

FAZLACA YALOVA KANSER HASTALARI DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI
16.10.2024 18:09
0
A+
A-
  • Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Yalova Kanser Hastaları Derneği Başkanı Sibel Beyosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı..

 

Haber / Büşra GÜNDÜZ

Ziyarette, kanserle mücadelede erken teşhisin önemi ve farkındalığın artırılması konuları ele alındı. Başkan Fazlaca, özellikle erken tanının kanserle mücadelede kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, “Erken tanı, hayat kurtarır. Bu nedenle her bireyin düzenli sağlık kontrollerini aksatmadan yaptırması çok büyük önem taşımaktadır” dedi. Yalova Kanser Hastaları Derneği Başkanı Sibel Beyosmanoğlu ise kanserle mücadele alanında gerçekleştirdikleri projeleri ve farkındalık çalışmalarını Başkan Fazlaca ile paylaştı. Beyosmanoğlu, Altınova Belediyesi’nin bu konudaki desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlikte yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekti. Ziyaret sonunda, dernek üyeleri tüm belediye personeline pembe kurdele hediye ederek kanser farkındalığı konusunda bilgilendirme yaptı. Başkan Fazlaca, bu anlamlı ziyaret için Beyosmanoğlu ve ekibine teşekkür ederken, derneğin çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.