yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

PERİLER URLA KARŞISINDA

PERİLER URLA KARŞISINDA
17.03.2023 17:48
0
A+
A-

SİZ İŞİNİZİ BİLİRSİNİZ KIZLAR!

HDI Sigorta Yalova VİP, ligin 26.haftasında yarın evinde Ege Yapı Urla Gençlik’le karşı karşıya gelecek.

  • Hafta içi mesaisinde Ankara’da konuk olduğu Elazığ Basketbol’u devirerek ateş hattının yukarısında rahatlayan turuncu-sarılı takımımız, seyircisinin desteğiyle yarın Urla Gençlik’i eli boş göndermeyi hedefliyor.

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, 26.haftada kritik bir sınava çıkıyor. Turuncu-sarılı takımımız, yarın evinde İzmir ekibi Ege Yapı Urla Gençlik ile kozlarını paylaşacak. Son haftalarda toparlanma gösteren ve küme düşme potasının yukarısına kadar çıkan Yalova VİP, daha önceki yıllarda play-off’lara abone olan Urla karşısında parkeden zaferle ayrılmak istiyor.

Kritik sınav 14.00’te..

HDI Sigorta Yalova VİP ile Ege Yapı Urla Gençlik arasında yarın Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka saat 14.00’te start alacak. Kritik sınav öncesinde turuncu-sarılı takımımız Yalova VİP, 30 puan ve averajla 12.sırada haftaya giriyor. İzmir ekibi yeşil-siyahlı Ege Yapı Urla Gençlik ise 29 puan ve averajla Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde son sırada bulunuyor.

İzmir’de kazanmıştık..

Öte yandan HDI Sigorta Yalova VİP, sezonun ilk yarısında İzmir’de Urla Gençlik’e konuk olmuştu. Rakibini 60-45’lik skorla geçen turuncu-sarılı takımımız, 2022-2023 sezonunun ilk resmi galibiyetini elde etmişti. Temsilcimiz, şimdi Urla Gençlik’i taraftarı önünde devirip rakibine İzmir’e hüzünlü bir şekilde uğurlamayı planlıyor.

2 maçtır galibiyete hasret..

Bu arada temsilcimizin yarın misafir edeceği Urla Gençlik, ligde çıktığı son iki maçta da kaybetti. Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ve son olarak hafta içi mesaisinde Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK’ye farklı boyun eğen İzmir ekibi, Yalova VİP karşısında moralsiz bir şekilde çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.