yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

BAYAN YELE’DEN YENİDOĞAN BEBEKLERE HEDİYE

BAYAN YELE’DEN YENİDOĞAN BEBEKLERE HEDİYE
15.08.2024 15:59
0
A+
A-

 

 

Haber \ Esin KAYA

Çiftlikköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde ‘Hoş Geldin Bebek’ projesine, yeniden start verildi. Anne ve bebek sağlığı hakkında duyarlılık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin eşi Yeşim Yele ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Fitoz ve Doğan ailelerini ziyaret ederek, Aslan Berke ve Defne bebekler için yeni doğan setlerini ailelerine hediye ettiler. Fitoz ve Doğan ailelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Bayan Yele, “Bizlere evlerini ve gönüllerini açan ailelerimizle sıcak ve samimi sohbetlerimiz oldu. Ailelerine yeni katılan üyeleri için tebriklerimizi dile getirdik, Aslan Berke ve Defne bebekler için hazırladığımız hediye setlerini takdim ettik. Evlerine konuk olduğumuz ailelerimize gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bebek kıyafetinden şampuana kadar yeni doğan bebekler için pek çok malzemenin yer aldığı ‘Hoş Geldin Bebek’ setlerinin Çiftlikköy’de her ay dünyaya gelen bebeklerin ailelerine yapılacak ziyaretlerle takdim edileceğini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çiftlikköy’de sosyal belediyecilik anlayışı içinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Yeni doğan bebeklerimizin temel ihtiyaçlarını bir set halinde belirleyerek, ailelerimizle evlerinde bire bir görüşüyor, hediyelerimizi takdim ediyoruz. İlerleyen dönemde internet sitemizde oluşturacağımız bebek seti başvuru formu aracılığı ile ailelere ulaşmamız daha da kolay olacak” dedi.

Çiftlikköy’de ikamet eden ve bebekleri yeni doğan tüm ailelerin ziyaret edileceği proje kapsamında takdim edilen hediye setlerinin içinde, yeni doğan bebeklerin bakımında ihtiyaç duyulan malzemeler yer alıyor. Hediye setleri, zıbın, battaniye, çıtçıtlı body, çorap, önlük gibi 10 parçadan oluşan hastane seti, 1 paket 40’lı bebek bezi, 900 ml bebe şampuanı, 200 ml bebek yağı, üçlü ıslak mendil, emzik, kahve ve kolonyadan oluşuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.