yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4893
EURO
34,7787
ALTIN
2.421,85
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

‘BİZ HAZIRIZ!’

‘BİZ HAZIRIZ!’
31.01.2024 17:50
0
A+
A-

..”SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA LAYIK OLABİLMEK İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIYORUZ.”

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, yaklaşan  seçimler öncesi HABERCİ’ye konuştu:

‘YALOVA; TURİZMİYLE, DOĞASIYLA, SANAYİSİ İLE HAK ETTİĞİ YERE GELECEK!’

 ‘BAŞKAN TUTUK, YALOVA’YA ÖNEMLİ PROJELER KAZANDIRDI’

 ‘20 YILLIK ÖZLEM 2024’TE SONA ERECEK!’

  •  ..”Altınova’dan Armutluya, Yalova’mızın tüm ilçe, belde ve köylerinde, tüm mahallelerimizde dur-durak bilmeden vatandaşımızla bir araya geliyor, yaptıklarımızı-yapacaklarımızı anlatıyor, seçim çalışmalarımızı en aktif ve verimli bir biçimde sürdürüyoruz.”

..”Teşkilatlarımızın tüm birimleriyle, tüm seçilmişlerimizle ve adaylarımızla koordineli bir şekilde yerel seçim hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İletişimin eksiksiz ve sağlıklı olmasına büyük özen gösteriyoruz. Hem teşkilatlarımız hem vatandaşlarımızla koordinasyonumuz son derece sıkı ve sağlıklı.”

 

  • Haber / Büşra GÜNDÜZ

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Kapalı Spor Salonu’ndaki İl Danışma Kurulu Toplantısı’na gelişinde milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile birlikte karşılamış, toplantı öncesi bilgilendirmede bulunmuştu. Güçlü, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Yalova’mızda ağırlamaktan ötürü büyük bir mutluluk yaşadık; onur ve gurur duyduk. Kendisinin teşkilatlarımıza ne kadar büyük değer verdiğini zaten hepimiz biliyoruz. O; bizlere inanıyor ve güveniyor. Biz de Sayın Genel Başkanımızın duruşundan ve varlığından büyük güç alıyoruz. Teşkilatlar olarak dur-durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sadece seçim döneminde değil; her gün, her an teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla iç içeyiz; biz büyük bir aileyiz” şeklinde konuştu.

  • ..“20 yıllık özlem 2024’te sona erecek”

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, seçim süreciyle ilgili HABERCİ’ye yaptığı açıklamada, il ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiğini, meclis üyeliği başvurularının tamamlandığını ve yakın bir zaman içinde belde belediye başkan adaylarının da açıklanacağını ifade etti. Güçlü, Yalova’da AK Parti kadrolarıyla birlikte seçim startını verdiklerini belirterek, en son 2004 yılında Yalova’yı AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırdıklarını ve 2024’te bu özlemin sona ereceğini vurguladı.

  • ..”Başkan Tutuk, şehre önemli projeler kazandırdı.”

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un, vekalet ettiği süre içinde ve sonrasında Yalova’ya önemli hizmetler kazandırdığını da belirtti. Güçlü; kütüphane, ana isale hattı, millet bahçesi, kentsel dönüşüm gibi birçok önemli projeye vurgu yaparak, Yalova’nın AK Parti belediyeciliği ile hak ettiği yere geleceğini ifade etti. Güçlü ayrıca, Yalova’nın önemli bir şehir olduğunu ve bu projelerle kent yaşamının daha da gelişeceğini belirtti.

  • ..”Yalova; turizmiyle, doğasıyla, sanayisi ile hak ettiği yere gelecek.”

Yalova’ya kalıcı eserler bıraktıklarını ifade eden Başkan Güçlü, şunları söyledi: “AK Parti Yalova milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol’un destekleriyle Yalova’mıza yeni bir şehir hastanesi kazandırdık. Bu hastaneyle şehrin sağlık alanında gelişimi noktasında önemli adımlar atıldı. 2024 yerel seçimlerinde Yalova’nın yeniden AK Parti belediyeciliğiyle tanışacağına inanıyoruz. Ana kademelerimiz, il, ilçe, belde teşkilatlarımız ile sahada, sadece seçim sürecinde değil her zaman vatandaşımızın yanındayız. İşte AK Parti, vatandaşıyla her daim sahada hem hal olduğu için 23 yıldır milletinin teveccühünü kazandı. Bizler de AK kadrolar olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü tutacağız. Yalova; turizmiyle, doğasıyla, sanayisi ile hak ettiği yere gelecek ve hak ettiği hizmeti alacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.