yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
26°C
Yalova
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C

FİNAL MAÇI PROGRAMI BELLİ OLDU

FİNAL MAÇI PROGRAMI BELLİ OLDU
12.06.2024 16:30
0
A+
A-

SAMANLI-KOCADERE MÜSABAKASI YARIN!

  • Yalova 2. Amatör Küme’de play-off final maçının tarihi ve saati netleşti. Samanlıspor ile Kocaderespor arasındaki karşılaşma, yarın Amatör Saha 1’de saat 20.00’de oynanacak.

Tek maç üzerinden yapılacak final müsabakasından galibiyetle ayrılacak takım, önümüzdeki sezon Yalova 1. Amatör Küme’de mücadele edecek.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova 2. Amatör Küme’de ligin son maçının tarihi açıklandı. Nefesleri kesecek zorlu maçta Samanlıspor ile Kocaderespor, yarın Amatör Saha 1’de kozlarını paylaşacak. Kritik sınav, saatler 20.00’yi gösterdiğinde start alacak. Karşılaşmada normal sürede denge bozulmazsa uzatmalara geçilecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa bu kez play-off şampiyonu, penaltı atışları sonunda belli olacak.

Samanlı’dan 6 maçlık seri..

Öte yandan 2. Amatör Küme play-off’unun ilk finalisti Samanlıspor, özellikle grup aşamasının son haftalarında yakaladığı formla dikkat çekiyor. Eflatun-sarılılar, 2. Amatör Küme A Grubu’nda 28 Nisan 2024 tarihinde Çınarcık Fırtınaspor’a 5-1 yenildikten sonra hızlı bir çıkışa geçti. Grubun son 4 haftasında sırasıyla; Armutlu Belediyespor’u 5-2, Çağlarspor’u 2-1, Çotanaklarspor’u 4-3 ve Gençlerbirliği’ni 3-2’lik skorlarla geçen Samanlıspor, normal sezonu Çağlarspor ile aynı puanda ve eşit ikili averajla bitirdiği için rakibiyle play-off eleme maçı oynadı. 2-0 geriye düştüğü mücadelede pes etmeyen Çağlar, rakibini 3-2 devirip play-off yarı finaline yükseldi. Yarı finalde güçlü rakibi Fıstıklı Gençlik’i de yine 3-2’lik skorla mağlup eden eflatun-sarılılar, play-off finaline adını yazdırmasını bildi.

Kocadere hükmen kazandı..

Play-off’un bir diğer finalisti Kocaderespor, B Grubu’nda ilk 4’e girip üst lige yükselme adına umudunu devam ettirdi. Play-off yarı finalinde Çınarcık Fırtınaspor’a gol düellosu sonunda 4-3 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, rakibinin esame listesinde yaptığı hatanın ardından itirazda bulundu ve 3-0’lık hükmen galibiyetle adını finale yazdırarak Samanlıspor’un rakibi oldu.

4 takım 1. Amatör’e yükselmişti..

Diğer yandan 2. Amatör Küme’de normal sezonda A Grubu’nda Çotanaklarspor ile Kirazlı Köyüspor, ilk iki sırayı alıp 1. Amatör Küme’ye yükselmişti. B Grubu’nda ise 1973 Tokmakspor ile Yalova Üniversitesi, ilk iki sırada kendisine yer bulup üst lig olan 1. Amatör’e adını yazdırmıştı. Toplamda 4 takım, 2024-2025 sezonunda Yalova 1. Amatör Küme’de mücadele etme hakkı kazandı. Yarınki Samanlıspor-Kocaderespor final müsabakasını da kazanacak takım, üst lige yükselecek beşinci ve son takım olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.