yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3921
EURO
34,7833
ALTIN
2.396,50
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YALOVASPOR’DAN BOMBA TRANSFER

YALOVASPOR’DAN BOMBA TRANSFER
30.07.2023 17:22
0
A+
A-

Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor, dış transferde uzun yıllar profesyonel liglerde oynayan 33 yaşındaki tecrübeli orta saha Erdem Koçal’ı kadrosuna kattı.

 

Haber/Onur ERDİK

2023-2024 Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yalovaspor, transferde yeni bir bomba daha patlattı. Yeşil-kırmızılılar, profesyonel liglerde uzun yıllar oynayan ve 298 müsabakada görev alan Erdem Koçal’ı transfer etti. Deneyimli orta saha, geride bıraktığımız sezonu 1966 Edremitspor’da tamamlamıştı.

‘Hoş geldin Erdem Koçal’..

Öte yandan tecrübeli orta sahanın transferiyle ilgili Yalovaspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tecrübeli orta saha oyuncusu Erdem Koçal ile anlaşma sağladık. Yıllarca profesyonel liglerde oynamış ve şampiyonluk yaşamış Erdem Koçal’ı artık Yalovaspor formasıyla izleyeceğiz. Ailemize hoş geldin Erdem Koçal” ifadelerine yer verildi.

Erdem Koçal kimdir?

Yeşil-kırmızılıların yeni transferi 33 yaşındaki Erdem Koçal, futbola 2002 yılında Cevizli Kültürspor’da başladı. Sonrasında Küçükyalı Yelkenspor’a geçen Erdem, Pendikspor’da bir sezon görev yapmasının ardından Boluspor’a transfer oldu ve profesyonel sözleşme imzaladı. 2010 yılında Beykozspor 1908 AŞ’de kiralık oynayan başarılı orta saha, Boluspor’a geri döndükten sonra Antalya Kemerspor’la anlaştı. Ardından Pendikspor ile Denizlispor arasında git gel yapan Erdem, 2013’te Derincespor AŞ kadrosuna dahil oldu. Tuzlaspor AŞ, Erzurumspor FK ve yine Pendikspor’a geçen 33 yaşındaki oyuncu, Bayrampaşaspor, Amedspor, Kahramanmaraşspor ve İnegölspor formalarını giydikten sonra Serik Belediyespor’a transfer oldu. Geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda 1966 Edremitspor’a geçerek amatöre dönüş yapan Erdem Koçal, yeni sezonda Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayacak Yalovaspor’un başarısı için ter dökecek.

Profesyonel liglerde 298 maça çıktı..

Yeşil-kırmızılıların yeni transferi Erdem Koçal, profesyonel liglerde 298 karşılaşmada görev aldı. 1. Lig’de 7, 2. Lig’de 186, 3. Lig’de 79 ve Türkiye Kupası’nda da 26 karşılaşmaya çıkan tecrübeli krampon, U-21’de 2, DSGL’de 9 ve Bölgesel Amatör Ligi’nde de 12 mücadelede yeşil sahalarda ter döktü.TFF 2. Ligi’nde 5, TFF 3. Ligi’nde de 6 gole imza atan Erdem, DSGL’de de 6 gol kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.