yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
26°C
Yalova
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C

‘GAZİLERİN HAKLARINI KORUYUN!’

‘GAZİLERİN HAKLARINI KORUYUN!’
20.05.2024 17:20
0
A+
A-

Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi, gazilerin ve ailelerinin haklarını korumak için mücadele ediyor..

  • ..”Gazilerimizin haklarını korumak ve onlara destek olmak için aktif bir şekilde çalışıyoruz. Toplumumuzun kahramanları olan gazilerimize layık oldukları değeri vermek ve onların yaşam standartlarını yükseltmek için çaba sarf ediyoruz.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova’nın gururu Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi, 91’i Kıbrıs, 2’si Kore gazisi olmak üzere toplam 93 gazinin ve aileleriyle birlikte 1027 üyesi ile Yalova’da gazilerin ve ailelerinin haklarını korumak için kararlı bir mücadele yürütüyor. Derneğin Başkanı Şakir Güner yaptığı açıklamada, gazilere fayda sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Güner, “Gazilerimizin haklarını korumak ve onlara destek olmak için aktif bir şekilde çalışıyoruz. Toplumumuzun kahramanları olan gazilerimize layık oldukları değeri vermek ve onların yaşam standartlarını yükseltmek için çaba sarf ediyoruz” dedi. Dernek, gazilere yönelik sağlık hizmetlerinden eğitim desteğine kadar geniş bir yelpazede faaliyet göstererek, gazilerin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Ayrıca, gazilerin sosyal hayata entegrasyonunu desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve toplumun her kesiminden destek alınıyor.

‘Onların haklarını korumalıyız’

“Gazilerimizin fedakarlıkları ve cesaretleri, milletimizin hafızasında daima yaşayacaktır” diyen Güner, “Onların bizlere bıraktığı mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak bizim en önemli görevimizdir. Derneğimiz, çeşitli etkinliklerle gazilerimizin hayatını kolaylaştırmayı ve onların haklarını savunmayı amaçlamaktadır. Ancak bu hedeflere ulaşmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Toplum olarak, gazilerimize sahip çıkmalı, onların yanında olmalı ve onların haklarını korumalıyız. Bu kutsal görevi birlikte üstlenerek, gazilerimize minnet ve şükran borcumuzu ödeyebiliriz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.