yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘2023 TÜRKİYE’SİNİ HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ’

‘2023 TÜRKİYE’SİNİ HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ’
11.09.2022 13:26
0
A+
A-

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Koray Köse’yi ziyaret etti. Yıldırım, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Okulların üniversitelerin açılmasıyla beraber gençlerimizi ciddi anlamda provoke edecekler. O yüzden geçlerimiz bu anlamda dikkatli olsunlar” dedi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Koray Köse’yi ziyaret ederek, ildeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yıldırım, “Bugün Cumhuriyet tarihinin terörle mücadelede en etkin süreci yaşanıyor. Dün yapılan açıklamada yurt genelinde terör sayısının 100’ün altına düştüğü söyleniyor ve başlarını çıkardığı an güvenlik güçlerimiz tarafından imha ediliyor fakat burada başarı elde edemediler sokaklarda ve üniversitelerde bunu tekrardan bir şekilde canlı tutmaya çalışacaklar o yüzden geçlerimizin bu anlamda dikkatli olması lazım CHP’nin ve çeşitli ittifaklarının terör örgütleriyle yapacakları provakasyonlara asla gelmesinler” dedi.

‘ÜLKÜ OCAKLARINDA SANATÇI, BİLİM ADAM, ÖĞRETMEN BÜROKRATLAR YETİŞİYOR’..

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Bugün Yalova Ülkü Ocakları Teşkilatımızı ziyaret ettik. Burada gençlerimizle sohbet etme imkanı bulduk kalabalık bir şekilde burada gençlerimiz bizi karşıladı onların yeni eğitim öğretim yılıyla alakalı çalışmalarımızı faaliyetlerimizi değerlendirdik. Gördük ki aileler çocuklarını ülkü ocaklarına emanet ediyor ve burada yetişmesini geleceğin sporcuları. Sanatçıları, öğretmenlerinin bürokratlarının, bilim adamlarının yetişeceği çok önemli bir kurum haline gelmeye başladı. Çok başarılı arkadaşlarımız var bunları geleceğe hazırlamak, bir ülkü bir ideal bir hedef anlamında toplayabilmek açısından çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve yapılan anket çalışmalarında yeni oy kullanacak, ilk defa oy kullanacak yeni seçmenin yüzde 35’inin ülkücü olarak kendini tanımladığı iddia ediliyor. Biz de gittiğimiz yerlerde bunu görüyoruz zaten Ülkü Ocaklarımızı eskiye göre belki 2 katı 3 katı kalabalıklarla bizi karşılıyor. Yapmış oldukları konser, gençlik şölenlerinin çok daha kalabalık olduğunu görüyoruz. Bu da gençlere yakıştırmak istenen gençler vurdumduymaz, gençler ilgisiz, gençler kültüründen töresinden uzaklaşıyor sözlerini aslında boşa çıkarıyor biz tam tersini görüyoruz yeni yetişen nesil gerçekten değerlerine bayrağına devletine islami değerlerine çok bağlı bir şekilde yetişiyor. Gelecekten aslında çok ümitliyiz 2023 lider ülke Türkiye’sini hayata geçirecek gençlerimize bu yönde biz güveniyoruz” dedi.

‘2023 TÜRKİYE’SİNİ HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ’..

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerimizi provoke etmek isteyen gençlerimizi bu anlamda başarılı çalışmalardan yoldan çıkarmak isteyen bazı yapılandırmaların olduğunu görüyoruz özellikle bu anlamda CHP’nin bu anlamda yeni dönemde üniversiteleri provoke edeceğini bilgisini aldık. Bunu sahada gözlemledik o yüzden arkadaşlarımızı ve gençlerimizi uyardık. CHP bu dönemde de okulların üniversitelerin açılmasıyla beraber gençlerimizi ciddi anlamda provoke edecek o yüzden geçlerimiz bu anlamda dikkatli olsunlar çeşitli terör örgütlerinin yapacağı faaliyetlerle beraber bunun farklı boyuta geleceğini biz gördük bu anlamda Türk gençlerini koruyabilmek bu tür örgütlerin bu tür yapılandırmaların, saldırılarından yapacakları bu tür faaliyetlerden koruyabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gençlerimizi bizim korumamız lazım onlar üniversitelerini, okullarını başarıyla bitirecek. Ve devletine milletine hizmet edecek 2023 lider ülke Türkiye’sini hep beraber gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.