yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ZEYTİN SOKAK ASFALTINA KAVUŞTU

ZEYTİN SOKAK ASFALTINA KAVUŞTU
16.11.2022 14:18
0
A+
A-

 

 

  • Yalova Belediyesi, “Değişim Başladı” diyerek sürdürdüğü asfalt seferberliği cadde ve sokakları yenileyerek devam ediyor. Ekipler yıllardır asfaltlanmayan cadde ve sokakları bir bir asfaltlıyor.

Haber \ Esin KAYA

Bayraktepe Mahallesi Zeytin Sokak’ta başlayan asfaltlama çalışmaları, Yalova Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda tamamlandı. Mevcut olan 8 bin metrekare parke yol kazındı. Ardından pmt serilerek asfalta hazırlandı. Toplam bin 300 ton asfalt, Zeytin Sokak ile buluştu.

‘Değişim her mahallede sürecek’..

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, sadece bu yıl 20 bin ton asfaltı Yalova ile buluşturduklarını ifade etti. Tutuk, “Sürdürdüğümüz asfalt seferberliği her mahallede devam edecek. Ekibimin not aldığı, bizim de tespit ettiğimiz cadde ve sokakları bir bir yeniliyoruz. Değişimin başladığı her noktada bizlere sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yalova için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.