yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4238
EURO
34,5760
ALTIN
2.383,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

YENİ PROJELERLE MODERNİZASYON BAŞLIYOR

YENİ PROJELERLE MODERNİZASYON BAŞLIYOR
19.03.2024 15:52
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA TUTUK:

‘MAHALLEMİZİ DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRECEĞİZ’

GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ’NDE DEĞİŞİM ZAMANI

  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne kazandırmayı planladığı projeleri anlattı.

..”Mevcut havuzun üzerini kapatarak yılın 12 ayı hizmet verecek bir yapıya kavuşturacağız. İçerisinde mahalle konağı, çocuk parkı ve sosyal alanlar yer alacak.”

  • Yeni kapalı pazaryeri, mahalle sakinlerine modern bir alışveriş deneyimi sunacak ve ticari faaliyetlerin daha düzenli ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirilmesine olanak tanıyacak.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne yönelik önemli projeleri kamuoyuyla paylaştı. Mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bu projeler, toplamda 16 bin 500 metrekarelik bir alana yayılacak. Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan projeler arasında pazaryeri, kapalı havuz ve çok amaçlı sosyal tesis bulunuyor. Yeni kapalı pazaryeri, mahalle sakinlerine modern bir alışveriş deneyimi sunacak ve ticari faaliyetlerin daha düzenli ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirilmesine olanak tanıyacak. Ayrıca, havuzun üzerinin kapatılarak yılın her ayında hizmet verecek bir yapıya dönüşmesi planlanıyor. Bu kapalı havuz, mahalle sakinlerine sağlık ve rekreasyon imkanları sunacak olup, çevre düzenlemesiyle birlikte estetik bir görünüme kavuşturulacak.

‘Mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz’

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilecek bu projelerle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Mahalle sakinlerimizin taleplerini dikkate alarak hazırladığımız projelerle, Gaziosmanpaşa Mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Yeni kapalı pazaryeri ve kapalı havuz gibi tesisler, mahalle halkının sosyal ve ekonomik yaşamına önemli katkılar sağlayacak.”

‘Kapalı havuz yılın 12 ayı kullanılacak’

Projenin detaylarına ilişkin olarak Başkan Tutuk, “Gaziosmanpaşa Mahallemize kazandıracağımız çok amaçlı sosyal tesis alanına yeni kapalı pazaryeri yapacağız. Mevcut havuzun üzerini kapatarak yılın 12 ayı hizmet verecek bir yapıya kavuşturacağız. İçerisinde mahalle konağı, çocuk parkı ve sosyal alanlar yer alacak. Pazar kurulmayan günlerde alan basketbol sahası ve paten alanı olarak kullanılacak” şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.