yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3405
EURO
34,9270
ALTIN
2.390,35
BIST
10.204,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

‘YALOVA’NIN GÖZÜ ÜZERİNİZDE!’

‘YALOVA’NIN GÖZÜ ÜZERİNİZDE!’
17.08.2022 17:30
0
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Bağatar, CHP üst yönetimini işte bu sözlerle topa tuttu:

‘SİZİ UYARIYORUM;                                                                                         YALOVA’NIN GÖZÜ ÜZERİNİZDE!’

  • ..”Sizi uyarıyorum; siyasi menfaat için bir tek Yalovalının burnu kanarsa çok üzülürsünüz ve o Mersin’den getirdiğiniz vekil de sizi bu işten kurtaramaz!”

..”Sokak ortasında tıpkı gezi eylemleri benzeri ateş yakıp insanları galeyana getirmeye çalışarak her zaman yaptıkları gibi ilimize ve ülkemize zarar vermek istiyorlar.”

 

  • Haber / M. Ali CANTÖRÜN

AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, dün yaptığı yazılı açıklamada, muhalefetin kin ve nefret aşılayarak siyasi rant elde etmeye çalıştığını söyledi. “17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümünde, sırf siyasi menfaat elde etmek uğruna yapılan provokatif hareketleri hoş karşılamıyoruz. İlimize hiçbir hizmeti olmayan, Yalova’ya hiçbir fayda sağlayamamış, belediyemizi soydurmuş birkaç kişi sağdan soldan topladıkları milletvekilleri ile şov yapma gayretindeler” diyen Bağatar, daha sonra şöyle konuştu: “İlimizi olası doğal afetlere hazırlama ve şehrimizin merkezinde iyi niyetle kentsel dönüşüm yapma gayretimize karşılık sokak ortasında tıpkı gezi eylemleri benzeri ateş yakıp insanları galeyana getirmeye çalışarak her zaman yaptıkları gibi ilimize ve ülkemize zarar vermek istiyorlar. Yaşamının büyük bir kısmını bu şehirde geçirmiş bir Yalovalı olarak, ilk defa yol ortasında koltukların, ağaçların, lastiklerin yakıldığını ve sözde protokol üyeleri önünde eylem yapıldığını görmek beni son derece üzmüştür. Yalova halkının bu tip eylemlere hoşgörü ile bakmayacağını belirtmek isterim. ‘Basın açıklaması ve eylem yapacağız, tezgahının arkasında meydana doğru yürürken dükkanların camlarını kırın’ diyerek çocukların kulaklarına fısıldamakta ve her zaman olduğu gibi huzursuzluk ve provokasyonla beslenmeye çalışmaktadırlar. Tıpkı gezi eylemlerinde dertlerinin buradaki ağaçlar olmadığı gibi bugün de dertleri o mahallede yaşayan vatandaşlarımız değil buradan kin ve nefret aşılayarak siyasi rant elde etmeye çalışmaktır. Madem Yalova’yı seviyordunuz, madem mahalledeki insanları çok seviyordunuz; neden bu zamana kadar onlara yardımcı olacak hiçbir eylemde bulunmadınız? Doğal afetler hayatın gerçeğidir, eninde sonunda belli aralıklarla depremler olmaktadır. Bizim elimizden gelen, deprem olmadan ne kadar hazırlık yapabilirsek o kadar vatandaşımızın, o kadar kardeşimizin hayatını kurtarmaya çalışmaktır.

Sizi uyarıyorum; siyasi menfaat için bir tek Yalovalının burnu kanarsa çok üzülürsünüz ve o Mersin’den getirdiğiniz vekil de sizi bu işten kurtaramaz. Tüm Yalova’nın gözü üzerinizde.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.