yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

‘YALOVA’DA İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ’

‘YALOVA’DA İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ’
21.11.2022 17:07
0
A+
A-

CAHİDE ÖZSARAÇ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLDU

 

  • İYİ Partili Cahide Özsaraç, Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Özsaraç, yaptığı açıklamada, “Ben de genel başkanımızın kadınlara yönetimlerin her kademesinde yer alma konusundaki talimatına uyarak, İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Şunu da belirtmek isterim. Kazandığım takdirde öncelikli hedefim partimizi Yalova’da birinci parti olarak çıkartmak ve genel başkanımızı başbakan yapmak olacaktır” dedi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nda adaylık süreci devam ediyor. Bu anlamda İYİ Partili Cahide Özsaraç, Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Özsaraç, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin her kesiminde bir umutsuzluk hakim olmuşken, cesur bir kadın çıkıp her türlü engellemelere ve tehditlere rağmen, İYİ Parti’yi kurdu ve yine her türlü baskı ve engellemelere rağmen partimiz iktidara doğru yürümeye devam etti” dedi. İYİ Parti’nin gelecek için ülke adına umut olduğunu söyleyen Özsaraç, “İşte ben bu cesur cumhuriyet kadınına inandım. Cesaretine ve azmine hayran oldum ve onun liderliğinde cesurlar hareketine katıldım” ifadelerine yer verdi.

‘Seçim bayrak yarışıdır’..

Özsaraç, bugün ülkemizde bazı insanların Cumhuriyete ve Atatürk’e hakaret ettiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilmeliyiz ki; ülkemizi, özellikle de kadınları karanlığa gömmek istiyorlar. Dünyada bunun örneklerini görüyoruz. Bunun yanında ekonomik ve siyasi olarak ülkemizin geldiği nokta da ortadadır. Ben Bulgaristan’da doğdum. Bir ülkede azınlık olarak yaşamanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Onun için; anavatanımızın ve kendi bayrağımızın altında yaşamanın kıymetini en iyi bilenlerdenim. Bu güzel ülkeye, bizim ülkemize sahip çıkmalıyız. Ülkemiz için bir şeyler yapmak istiyorsak, öncelikle kendi içimizde birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Biz aynı davaya inandığımız için İYİ Partideyiz. Seçim bir bayrak yarışıdır. Her İYİ Partili aday olabilir.”

 ‘Yalova’da birinci parti olmak istiyoruz’..

Özsaraç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ben de genel başkanımızın kadınlara yönetimlerin her kademesinde yer alma konusundaki talimatına uyarak, İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Şunu da belirtmek isterim. Kazandığım takdirde öncelikli hedefim partimizi Yalova’da birinci parti olarak çıkartmak ve genel başkanımızı başbakan yapmak olacaktır. Seçimden sonra tüm adayların bu çatı altında birlik beraberlik içinde çalışacağına tüm kalbimle inanıyorum. Benim başkanlığımda Yalova’da sıkılmadık el, ziyaret edilmemiş kapı, derdi dinlenmemiş vatandaş ve dokunulmadık hiçbir yürek kalmayacaktır. Bugün burada bulunan değerli dava arkadaşlarım, ve bana desteğini esirgemeyen yakınlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Bu resim bizim Yalova’da nasıl bir fark yaratacağımızın göstergesidir. Az kaldı. Hatta çok az kaldı. Her şey İYİ olacak.”

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.