yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3299
EURO
34,5290
ALTIN
2.393,69
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU
24.04.2024 14:37
0
A+
A-
  • Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Çocuklara özel düzenlenen etkinliklere yüzlerce çocuk katıldı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dünya çocuklarına armağan ettiği en güzel gün olan 23 Nisan’da çocuklar, ebeveynleri ile tüm günü, Yalova Belediyesi’nin yapmış olduğu birbirinden güzel etkinlerle geçirdi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi önünde saat 14:00’da başlayan etkinlikler, 19:00’a kadar devam etti. Şişme oyun parkurları ve geleneksel çocuk etkinlikleri, müzikli çocuk gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri de gün boyu çocukların eğlencesine eğlence kattı.

Çocuklar doyasıya eğlendi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, RDKM’de düzenlenen çocukların eğlencesine ortak oldu. İlk olarak RDKM Özgecan Salonu’nda miniklerin performanslarını sergilediği programa katılan Başkan Mehmet Gürel, ardından şişme oyun parkurlarını gezerek çocuklar ve ebeveynleri ile bir araya geldi.

Çocukların sevincine ve coşkusuna ortak olduk

Başkan Mehmet Gürel, etkinliklerle ilgili yaptığı konuşmasında, “Bu bayramı bize miras bırakan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız. Yalova Belediyesi olarak bu özel günde çocuklarımızın doyasıya eğlenebilmeleri adına düzenlediğimiz etkinliklerle, onların sevincine ve coşkusuna ortak olduk. Bu mirası da en iyi şekilde koruyacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklar için çalışmaya devam edeceğiz. Bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.