yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

YALOVA KENT KONSEYİ’NDEN İŞBİRLİĞİ ZİYARETLERİ

YALOVA KENT KONSEYİ’NDEN İŞBİRLİĞİ ZİYARETLERİ
04.12.2022 16:13
0
A+
A-

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve yürütme kurulu üyeleri, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Barosu ve Yalova Devlet Hastanesi’ne hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Ziyaretlerin gerçekleştirildiği programda örnek çalışma ve proje konularında fikir alışverişinde bulunmak üzere görüşmeler yapıldı.Ziyaret programına; Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Yürütme Kurulu Üyeleri Doğan Doğru, Volkan Yılmaz, İdris Durmuş, Selahattin Aras, Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir ve Genel Koordinatör Pınar Toma katıldı.

YTSO ziyareti..

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova Kent Konseyi’nin Yalova’nın birleştirici gücü olduğunu belirtti. Bu anlamdada üstüne düşen sorumluluğunda büyük olduğunu ifade ederek, ilimizi ilgilendiren her konuda ortak hareket etmek istediklerini ve buna her zaman hazır olduklarını söyledi. Kendi bünyelerinde oluşturdukları Yüksek İstişare Kurulu’nun çalışmalarında Kent Konseyi’nin çok önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi. Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir,Kent Konseyi’nde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Yalova Kent Konseyi’nin şu anda kurulmuş üç meclisinin ve çalışma grupları olduğundan bahsetti. Çalışma gruplarının iki tanesinin şu an aktif olarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Kent Konseyi bünyesinde yer alan çalışma grupları ve meclislerin ilimizi ilgilendiren her konuda çalışmalar yürüttüğünü ve alınan kararların belediyeye iletildiğini belirtti.

İlimizi ilgilendiren her konuda ortak proje ve çalışmalara her zaman katkı sağlayacaklarını ve bu konuda her zaman hazır olduklarını söyledi.

Baro ziyareti..

Baroya yapılan ziyarette de ilimizi ilgilendiren her konuda ellerinden gelen her katkıyı verebileceklerinden bahseden Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, Yalova Kent Konseyi ile birlikte çalışmalar ve projeler üretmekten keyif alacaklarını söyledi.

Hastane ziyareti…

Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Hasan Ergenç yapılan ziyarette,YeniDevlet Hastanesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve yürütme kurulu üyelerine bilgi verdi. Yalova Kent Konseyi ile birlikte üzerlerine düşen ne lazımsa destek verebileceklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.